Сунчани викенд пред нама, од понедјељка промјена времена

На југу до 28 степени.

BUKA portal / 25. септембар 2021


Данас ће у Босни и Херцеговини преовладавати сунчано вријеме, а током може бити и умјерено облачно. У јутарњим сатима по котлинама ће бити магле.

Вјетар слаб већином западног и југозападног смјера. У сјеверним подручјима вјетар сјеверног смјера. Јутарња температура зрака већином између 6 и 11, на југу земље до 15, а највиша дневна температура зрака углавном између 20 и 26, на југу до 28 степени.

У Сарајеву сунчано уз малу до умјерену облачност. Јутарња температура 7, а највиша дневна око 24 степена.

Сутра (недјеља) у Босни ће бити сунчано уз умјерену облачност, а у Херцеговини претежно сунчано. Вјетар слаб јужног и југозападног смјера. Јутарња температура зрака већином између 8 и 14, на југу земље до 17, а највиша дневна температура зрака углавном између 20 и 27, на југу до 31 степен.

У понедјељак у Босни и Херцеговини доћи ће до постепеног наоблачења које ће у другој половини дана увијетовати кишу и пљускове. Вјетар слаб јужног и југозападног смјера. Јутарња температура зрака већином између 10 и 15, на југу земље до 18, а највиша дневна температура зрака углавном између 21 и 28 степени.

За уторак се прогнозира умјерено до претежно облачно вријеме. Током дана, са кишом и пљусковима. Јутарња температура зрака већином између 11 и 18, а највиша дневна температура зрака углавном између 16 и 22, на југу до 25 степени.


Бука препорука

Друштво

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.