Сутра почиње Мото Фест

Бајкери из цијеле регије, али и Европе већ су упалили своје омиљене двоточкаше и кренули пут Бањалуке како би присуствовали овогодишњем трећем по реду Мото Фесту, Бањалука 2019 који ће се 24. и 25. маја одржати на тврђави Кастел.

BUKA portal / 23. мај 2019

Љубитељи мотора и мото спорта имају више него један разлог да посјете овај догађај и уживају не само у најљепшим и најновијим моделима мотора, него и бројним другим активностима и садржајима које им доноси Мото фест. Тврђава Кастел и ове године остаје „домаћин“ свих дешавања, а бањалучке улице спремне су за мото дефиле који ће се одржати у суботу 25.05. од 18:00.

 

Сви љубитељи мотора биће у прилици да на Мото сајму уживају у изложби најновијих модела, напознатијих мото брендова: Дуцати/БМW/Харлеy Давидсон – (Стеел Хорсе)/Мото Гуззи/Априлиа/Пиагио/Веспа/ЦФ Мото/Yамаха /Сониц/Торини Мопед. Биће ту и представници произвођача пратеће мото опреме, таттоо мајстори, а посјетиоци ће бити у прилици да се информишу и о мјерама безбједности у саобраћају за све мотористе, али и остале возаче.  

 

 „Стунт Схоw“ својим егзибицијама употпуниће Дејан Шпољар. Мото клубови ће да одмјере снаге у бајкерским играма, а бајкери ће још једном показати да имају велико срце, те ће  ове године кроз реализоване активности и сарадњу дио средстава бити дониран Удружењу обољелих од хемофилије, за дјецу обољелу од ове болести. Наградни фонд за ову томболу осигуран је захваљујући несебичној подршци спонзора  / Елта кабел; Јацк Даниел'с; Педи БЛТаттоо студио, Ауто мото савез Републике Српске.../    

 

Да забаве не недостаје побирнуће се богат музички програм који започиње уз ДЈ Марка на Мото сајму, наставља се на дневном стаге-у који је лоциран испред зидина на тврђави Кастел, а на којем ће у петак /24.05./ наступити Ултразвук – Балкан еxпресс – ОК Цлуб, а у суботу /25.05./ за атмосферу су задужени Ултразвук и Стршљен банд.

 

За вечерњу атмосферу задужена су најпознатија имена регионалне музичке сцене Електрични оргазам/Горан Баре и Мајке/ Атомско склониште који ће наступити у петак /24.05./ и Лет 3/YУ група/Партибрејкерс чији је наступ планиран за суботу /25.05./. Улаз за све бајкере и ове године је бесплатан.

 

Све информације о Мото Фесту доступне су на званичној страници фестивала www.мотофестбл.цом . Улазнице за вечерњи музички програм по цијени: 10 КМ једнодневна и 17 КМ дводневна доступне су на Тргу Крајине, у кафе бару „Кошница“ и преко продајног система купикарту.ба . Продаја ће се вршити и на самом улазу у концертни простор. Улазнице за Мото сајам, за све остале посјетиоце по цијени од 3 КМ биће доступне на самом улазу у сајамски простор на тврђави Кастел. 


Бука препорука

Друштво

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.