Свен Вäтх је први хеадлајнер овогодишњег Фресх Wаве фестивала!

Фресх Wаве Фестивала ће се и ове године, од 6. до 8. августа, одржати на више фестивалских бина и угостити нека од највећих и најпознатијих имена свјетске и регионалне музичке сцене!

BUKA portal / 23. април 2020

Овог љета на бањалучком Кастелу славићемо  заједништво, солидарност и љубав према животу! 
Нисмо погријешили када смо рекли да се ради о апсолутној икони електронске музике и извођачу без којег овај жанр не би имао пуно смисла. Свен Вäтх је без сумње један од најважнијих извођача у индустрији. Свенови музички почеци сежу у 80-те године прошлог вијека, а са више од 30ак година на сцени много је придонио цијелокупном жанру тецхна и то како у музичком тако и у бизнис сегменту. Култни Цоцоон његово је мастер дјело, а фантастични сетови од Ибице, коју је прославио, до индустријума Берлина и то око свијета, учинили су Папа Свена и његов Цоцоон легендарним! 

Невјероватан је утицај овог њемачког ДЈ-а и продуцента захваљујући оном што је радио електронски звук постао је, кроз посљедњих 35 и више година, колико и овај извођач слави на свјетској сцени, дио свјетског маинстреама.

Предстојећег викенда објавићемо наредног хеадлајнера фестивала, а ради се о двојцу који је у протекло вријеме показао да су свјетска електронска сензација број један! Пратите нас и сазнајте више ускоро, а до тада уживајте са нама у новом дружење путем Ливе Стреам ДЈ сетова на Фацебоок страници фестивала. 
#останикодкуће и прати ФWФ ДЈ сетове, а о свим другим детаљима информиши се на Фацебоок страници или сајту Фресх Wаве Фестивала!
 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.