Теслићанка сањала аутомобил, па добила стан у Бањалуци

Кусићева каже каже да је стан “огребала” у фебруару, те да ће тај дан памтити цијелог живота.

Srna / 17. октобар 2019

 

Инстант срећка “Лутрије Републике Српске” на којој је Радивојка Кусић из Теслића “огребала” стан од 52,5 метара квадратних у Бањалуци данас је успјешно прошла провјеру у “Лутрији”, чиме јој је и званично додијељена вриједна некретнина у насељу Нови Борик.

 

Кусићева каже каже да је стан “огребала” у фебруару, те да ће тај дан памтити цијелог живота.

– Тога дана сам са пријатељицом Биљом попила кафу у граду, а потом смо прошетале. Свратила сам до киоска и купила срећку у нади да ћу освојити аутомобил. „Огребала“ сам замјену која ми је потом донијела стан. Била сам шокирана када сам видјела да сам освојила стан у Бањалуци – рекла је Кусићева, која тренутно ради као сезонац у Аустрији.

 

Она очекује да ће за мјесец-два добити кључеве стана, те је навела да ће преселити у Бањалуку у којој је некада живјела и која јој се веома допада.

 

Директор за ИТ “Лутрије Републике Српске” Владимир Кежић каже да је ријеч о првом од укупно два стана на инстант срећки “Лутрије”, додавши да је други стан исте површине и да се налази на истој локацији.

Он је навео да је у оптицају 1,5 милион инстант срећки на којима је један од добитака стан у Бањалуци, те истакао да су ту и новчане награде од 10.000 КМ, 5.000 КМ, 1.000 КМ и 500 КМ, као и бројне друге.

– У продаји су и друге инстант срећке које доносе вриједне награде, попут аутомобила. Позивам грађане да купују срећке јер могу да освоје веома вриједне награде – рекао је Кежић.

 

 


Бука препорука

Друштво

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.