Тхомпсон, који је славио клање Срба, поручио Пуповцу да сије мржњу: Престаните да подстичете свој мањински народ у Републици Хрватској

МАРКО ПЕРКОВИЋ ТХОМПСОН јуче је на својој Фацебоок страници напао предсједника СДСС-а Милорада Пуповца

BUKA portal / 12. јун 2019

Напао га је јер је Пуповац коментирајући напад на Србе на Брачу споменуо и пјесму "Бојна Чавоглаве" коју Тхомпсон започиње извикивањем усташког поздрава "За дом спремни". 

Пуповца је, дакле, напао пјевач који је дословце славио клање Срба. 

Тхомпсон напао Пуповца за "сијање мржње"

Но кренимо од Тхомпсоновог Фацебоок статуса у којем за ширење мржње прозива Пуповца.

"Предсједник СДСС-а, странке коју је основао ратни злочинац Горан Хаджић, странке која је за насловницу свога тједника стављала слику како српом кољу Тхомпсона, Милорад Пуповац, гостовао је у Н1 Неwсроому и коментирао инцидент на отоку Брачу у Супетру. Ни мање ни више, устврдио је како је Тхомпсон и његова пјесма из Домовинског рата "Бојна Чавоглаве" највећи кривац што се је тај инцидент у Супетру догодио. Такођер је устврдио како се домољубно пјевање увијек заврши с актима насиља.

Ми му поручујемо: Престаните сијати мржњу и говорити лажи као и излуђивати у првом реду свој властити народ, престаните потицати свој мањински народ у Републици Хрватској на мржњу према Хрватима, нашој култури, вјери и обичајима јер вјерујемо да је и њима доста патње и лажи од таквог четниковања и манипулирања. Престаните с казненим дјелима као што сте то радили позивајући насловницом у вашем тједнику на клање Тхомпсона. Таквих промицатеља мржње је било крајем осамдесетих и почетком деведесетих, а сјетите се само вашег претходника, злочинца који вам је основао странку и схватит ће те како таква мржња никоме па ни вашем народу ништа добро не доноси, осим наравно појединцима који се баве етно бизнисом као што си ти Милораде", стоји у статусу који потписује Менаджмент Марка Перковића Тхомпсона. 

Тхомпсон, дакле, Милорада Пуповца оптужује за "сијање мржње". 

Исти онај Тхомпсон који је опјевао усташке логоре Јасеновац и Стару Градишку те славио клање Срба.

Преузето са Индеx.хр


Бука препорука

Регион

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.