Туристи најдражи, шта ово раде: Призор који је познати блогер 'ухватио' на аутоцести ка Јадрану

Не би се ја чудио да на крају сезоне Јадранско море пресуши... однит ће га ови кући у канистерима

BUKA portal / 11. јул 2019

Свакаквих туриста има у Хрватској, на то смо већ навикли. Но, призор који је 'уловио' познати хрватски Блогер Круле, а потом га објавио на свом Фацебоок профилу, превазилази све очекивано...


С каквом неуобичајеном појавом се данас сусрео, погледајте у наставку.


"Туристи у Хрватској носе гориво са собом!


Ја сам јутро зино ка дабар на 5 кубика дрва. Слушај ово!


Пичим јутрос, ама сад малоприје, за Госпић и станем на бензинској на аутопуту, попит каву... мажем ту кавурину, дуваним... а испред мене... странци... туристи (не би сад из које су државе) ... отварају бункер на шкоди (види се на слици)... ваде пола ствари из бункера... од гуз папира (то и ја свуда носим са собом па ми је то јасно), хране итд. итд... и ваде 4 канистера од 10 литара. Помислим у себи "Гледај ал винчину деру!" Потом ствари враћају назад... отварају први канистер... реко јебало мајку куд раном зором по винчини... кад оно... отвара овај враташца на ауту... ја сам мислио да сањам... ОНИ ТОЧЕ У АУТО!!! Ало!? Не, то није вино и не, они нису остали без горива јер смо на јебеној бензинској... они су јееееебено гориво понијели са собом јер је било забијено у дну бункера... на своје очи видио! 4 канистера извадили! Како су који расточили, тако су га бацили у канту за смеће... помогле су им и жене које су се касније појавиле.


Па крутејебо... по државе пизди на мигранте јер то су ка прикиривени терористи... а нама су заправо туристи терористи... јер овај да се са неким сударио, гљива од екслозије би се видјела 4 жупаније даље, пламен би се простро до Кушћевићеве парцеле на Брачу, пашки јањци би се испекли без ражња и то на Пагу... а вјерујем и запалио олимпијски пламен, јебемлига гдјеливећ.


Не би се ја чудио да на крају сезоне Јадранско море пресуши... однит ће га ови кући у канистерима.


И не... нису Чеси!”

 


Бука препорука

Регион

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.