У пуцњави у Сплиту рањен осуђени убица Марко Бекавац

Синоћ око 21:40 сати у Сплиту дошло је до пуцњаве у којој је рањен осуђени убица Марко Бекавац. Због пуцњаве и рањавања приведен је А. О.

BUKA portal / 05. децембар 2018

Према првим информацијама, мушка особа устријељена је у предјелу врата и превезена је у КБЦ Сплит на пружање љекарске помоћи. 

"Након тога ћемо знати више о тежини задобивених повреда", казала је службеница за информирање Сања Назлић из ПУ сплитско-далматинске, пише Јутарњи.хр.

Неслужбено се сазнаје да је до сукоба дошло на паркингу, а наставио се испред зграде. Истражитељи на те двије локације траже чахуре и друге форензичке доказе.

Иако се чека службена потврда, хрватски медији пишу да је рањен 28-годишњи Марко Бекавац који је одраније познат полицији. У мају ове године упуцао га је Иван Гиљановић. Бекавац је иначе и власник влога (видеоблога) па сам за себе у снимкама постављеним на друштвеним мрежама каже да је "девет година провео затворен, од поправног дома до затвора, психијатрије и нешто кратко и у комуни".

Према неслужбеним информацијама до којих је дошла Слободна Далмација, постоји сумња да је А. О. одговоран за рањавање Бекавца, а полиција га је пронашла на Високој, гдје се рањавање догодило.

Бекавац је као 17-годишњак 2008. ножем убио 21-годишњака на Бачвицама за шта је био осуђен на пет година малољетничког затвора.

 

 


Бука препорука

Регион

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.