У Сплиту нападнути играчи Црвене звезде, један се спасио скоком у море

Ради се о играчима ватерполо клуба Црвена звезда који су данас требали играт с Морнаром у Сплиту, али су се након инцидента и полицијског поступања вратили у Београд.

BUKA portal / 09. фебруар 2019

ЧЕТВОРИЦА играча у мајицама Црвене звезде нападнута су у поподневним сатима у Сплиту. Сједили су у кафићу на Риви у трениркама Звезде, када им је пришла скупина младића. Тражили су да скину Звездине тренирке, а онда су их кренули нагуравати и тући. Тројица играча су побјегла, а један се спасио скоком у море.

Ради се о играчима ватерполо клуба Црвена звезда који су данас требали играт с Морнаром у Сплиту, али су се након инцидента и полицијског поступања вратили у Београд.

Полиција је у 13:40 добила дојаву да је на Риви нападнута једна особа. Трагају за петорицом нападача који су звездашу нанијели неколико удараца. Озлијеђеном је понуђена лијечничка помоћ, али ју је одбио.
 

Ugrađeni videozapis

Марио Јурич@ЈурицНоваТВ

ВИДЕО: Нападнути играч ВК Црвена звезда у Сплиту. Око њега су били грађани. Полиција га је убрзо одвела. @ДНЕВНИКхр

5

 

Српски медији преносе да су међу нападнутима Милош Максимовић и голман Александро Краљ који је скочио у море.

"Један од нападнутих ватерполиста је скочио у море, а двојица су побјегла. До нашег доласка на мјесто догађаја разбјежали су се и нападачи. Младићу који је скочио у море понудили смо лијечничку помоћ, но одбио је. За сада нема видљивих озљеда. Одвели смо га у хотел и тамо с њим обавили разговор, те са осталом двојицом који су успјели побјећи. Паралелно с тим полиција трага за починитељима и проводи криминалистичко истраживање”, казала је за Хину Жељка Радошевић из сплитске полиције.


Бука препорука

Регион

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.