У ВЛАДИ НАЈЛУКСУЗНИЈИ РАТАН НАМЈЕШТАЈ За тросјед, двосјед, фотеље и столове дали преко 16.000 КМ

Влада Републике Српске је прије неколико дана купила тросјед, двосјед, фотеље и столове израђене од најфинијег природног ратана за чак 16.365 КМ.

Milovan Matić / 14. јул 2019


Наиме, Служба за заједничке послове Владе РС, 18.06.2019. године, расписала је тендер за набавку вртног намјештаја путем конкурентског захтјева у којем су затражили луксузне фотеље, столове, двосјед и тросјед.

 

Како су навели у тендеру, све ставке намјештаја из документације морају бити израђене од „масива природног дрвета, обложене ручно тканим природним ратаном дебљине 6 мм, и за крај морају бити лакиране у прозирној мат боји.”

 

Даље је наведено да сви јастучићи који надопуњују ове “луксузне” дрвене комаде намјештаја, морају бити израђени од „недеформабилне полиуретанске пјене” те морају бити тапацирани са стопостотном акрилном тканином, која је водоотпорна, отпорна на мрље и УВ зрачење.

 

Цијена коју су предвидјели је права ситница, 14.000 КМ без ПДВ-а. А, за те паре су тражили 1 тросјед, 1 двосјед, 3 фотеље/столице и 2 столића.

 

Након отварања докуметације 1. јула закључено је да је најповољнија понуда фирме “Динецо” из Требиња која износи 16.365 КМ. На тај начин ће се напокон и у Влади наћи најлуксузнији намјештај од природног ратана. 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.