УЕФА објавила листу потенцијалних екипа у баражу Лиге нација: С ким би играла БиХ, а с ким Србија?

Кровна кућа европског ногомета (УЕФА) објавила је листу могућих учесника баража Лиге нација према тренутној ситуацији на табелама у групама.

BUKA portal / 11. септембар 2019

Оно што је свакако најинтересантније јесте да су могући противници БиХ Аустрија, Велс и селекција Бугарске, Израела или Мађарске.

У разигравању Лиге А, барем према тренутном стању на табели, учествовали би Швицарска, Холандија, Исланд и селекција Бугарске, Израела или Мађарске.

Што се тиче баража за Лигу Ц, ту би могући учесници били Шкотска, Норвешка, Србија и селекција Бугарске, Израела или Мађарске, док би из Лиге Д разигравали Грузија, Сјеверна Македонија, Косово и Бјелорусија.

Селекције Бугарске, Израела и Мађарске биле би распоређене између А, Б и Ц лиге, а само разигравање за Европско првенство одиграт ће се у марту 2020. године. С обзиром на то да су били побједници групе, Змајеви би играли домаћи меч у полуфиналу Лиге нација, а финални меч био би одлучен жријебом.

Ипак, селекције које се тренутно могу прочитати као потенцијални противници знатно се могу промијенити до краја квалификација, сходно резултатима у преосталим утакмицама, а такођер и наш тим још увијек има шансе да званично кроз бараж избори директан пласман на Еуро 2020.

Клиx.ба


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.