Ухапшени споведени у Тужилаштво: Препродавали марихуану, кокаин, хашиш и екстази у Бањалуци

Ухапшено осам лица

BUKA/M.I.D. / 18. јун 2019

Foto: BUKA

 

Окружном јавном тужилаштву Бања Лука, од стране Полицијске управе Бања Лука данас је достављен  извјештај против осам (8) осумњичених лица: Озрен Савић рођен 1991. године из Бања Луке, Драшко Ромић, рођен 1992. из Бања Луке, Душан Бабић, рођен 1971.године из Бања Луке, Игор Радошевић, рођен 1976.године из Бања Луке, Александар Савић, рођен 1989.године из Бања Луке, Дарко Вранчић,  рођен 1983.године из Бања Луке, Стефан Павловић рођен 1991. из Бања Луке и Марка Михајловића, рођен 1990.године из Бања Луке, због постојања основа сумње да су починили  кривично дјело Неовлаштена производња и промет опојних дрога из члана 207. став 3. у вези са ставом 1. Кривичног законика Републике Српске.

"Осумњичена лица су лишена слободе у оквиру наставка заједничке акције назива „Клуб два“,Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а РС и Полицијске управе Бања Лука. У протеклом временском периоду до дана 17.06.2019.године, осумњичена лица су од за сада непознатих лица, вршили набавку и препродају супстанци које су проглашене за опојне дроге (марихуана,кокаин, хашиш и екстази) корисницима на подручју Града Бања Лука", рекли су из Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Осумњичена лица су спроведена ради испитивања у Окружно јавно тужилаштво Бања Лука. Након испитивања осумњичених лица, у наставку поступка истраге тужилац ће одлучити о стављању  приједлога за  одређивање мјере притвора, о чему ће јавност бити обавјештена.


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.