Уручене награде за наградну игру „Са Фабијом без фобије“

Дана 18.02.2020. године у дирекцији АСА Осигурања уручени су кључеви новог возила Шкода Фабија за клијентицу осигурања Милку Марјановић из Крешева.

PR / 28. фебруар 2020

 

Милка је као и осталих скоро 8000 клијената закључила полицу осигурања од аутонезгоде (АН) и на тај начин учествовала у наградној игри „Са Фабијом без фобије од незгоде“ коју је организовало АСА Осигурање.

 

 

Главни циљ наградне игре је био мотивисати клијенте да приликом закључења обавезног аутоосигурања од аутоодговорности закључе додатну, добровољну полицу осигурања те на тај начин своју безбрижност приликом свакодневног кориштења возила учине потпуном.

 

Зашто? Зато јер поменуто осигурање од аутоодговорности подразумијева накнаду штете трећим лицима било да се ради о оштећењу на возилу и/или повреде или смрти треће особе. Овим осигурањем не осигуравамо ни себе ни наше сапутнике у возилу а управо полица АН осигурања то омогучава. АН покрива ризик од смрти и трајног инвалидитета возача и путника као посљедица несретног случаја и то по цијени од 12КМ годишње.

 

Поред главне награде, уручене су и утјешне награде тако да је ЛЕД ТВ добила сретна добитница Дженита Потурак у Горажде а два моунтаин бике-а су уручена клијентима из Сарајева, Мехмедалији Трибићу односно Енверу Ајановићу.

 

 


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.