Ужас у Градишки: Мушкарац војним бајонетом избо комшије

Стојадиновић је синоћ мајци рекао да иде убити прве комшије и затим је узео војни бајонет и упутио се према њиховој кући

BUKA portal / 14. август 2019

Ален Стојадиновић (41) ухапшен је синоћ након што је војним бајонетом у селу Крушкик код Градишке покушао убити комшије Милована (72) и Миру (69) Љољић, потврђено је за портал Српскаинфо.

 

Портпарол Полицијске управе Градишка Весна Дивљановић рекла је за портал Српскаинфо, наводећи иницијале, да се покушај убиства десио око 19.30 часова.

 

- Повријеђеним особа је љекарска помоћ указана у Општој болници Градишка. Обављен је увиђај и о свему је обавијештен дежурни тужилац - рекла је Дивљановић.

 

Како Српскаинфо сазнаје Стојадиновић је синоћ мајци рекао да иде убити прве комшије и затим је узео војни бајонет и упутио се према њиховој кући.

 

- Мајка је одмах реаговала и звала полицију, међутим он је успио убости Миру бајонетом у грудни кош и нанијети јој неколико посјекотина. Док се борио са Стојадиновићем и Милован је задобио више посјекотина по руци - рекао је извор близак порталу Српскаинфо.

 

Он је појаснио да су тада дошли полицајци који су савладали и ухапсили Стојадиновића.


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.