ВИБЕР СЕ ПРОМИЈЕНИО: Нова опција је толико добра да ћете одмах почети да је користите

Иако Вибер касни с представљањем ове опије, сигурно је да ће брзо постати популарна међу милионима корисника овог сервиса за комуникацију

Buka / 03. фебруар 2017

Корисници Вибера добили су могућност да размењују фотографије и видео-записе који ће након гледања бити обрисани.

Снапцхат је прије неколико година популаризовао самоуништавајуће поруке, па је ова опција постала нарочито популарна међу тинејџерима који су могли да шаљу “слободније” фотографије без страха да ће их видети друге особе осим власника телефона. Неколико секунди након примања поруке, односно фотографије, оне би нестале с телефона тако да их више нико не би могао видјети. Временом је Снапцхат постао пуно више од платформе за слање самоуништавајућих порука, док су ову опцију представиле и друге компаније и сервиси.

Сада је могућност слања фотографија и видео-записа који нестају неколико секунди након њиховог отварања доступна и на Виберу.

Након снимања фотографија или видео-записа (унутар Виберове апликације) у горњем десном или доњем левом углу појавиће се икона прецртаног сата путем које корисници могу одабрати вријеме након којег ће се слика или видео избрисати с телефона приматеља након што их они отворе.

Период брисања поруке могуће је ставити на једну, три или седам секунди.

Иако Вибер касни с представљањем ове опије, сигурно је да ће брзо постати популарна међу милионима корисника овог сервиса за комуникацију.

 

 


Бука препорука

Наука и технологија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.