(ВИДЕО) Како смо снимали Сенке 2: “Тане и Станко у срцу мистерије која може променити судбину Европе”

Завршено је снимање друге сезоне популарне серије “Сенке над Балканом”.

BUKA portal / 14. јун 2019

Након више од осам месеци снимања на локацијама у Словенији и Србији и са више од 200 чланова екипе, завршено је снимање друге сезоне популарне серије “Сенке над Балканом”.

Велика и уиграна екипа серије са аутором и редитељем Драганом Бјелорлићем на челу поручује гледаоцима да је друга сезона “још амбициознији драмски приказ скривене историје Балкана”. 

Фото Александар Летић

Као и у првом делу, нова сезона доноси нову дозу мешавину акције и драме, мистерије и напетости, која ће гледаоце водећи нас од блатњавих улица Јатаган мале, па све до блиставих Бечких коридора власти.

Главни ликови Тане (Драган Бјелогрлић) и Станко (Андрија Кузмановић) се поново налазе у срцу мистерије која може променити судбину Европе.  Међународне завере, тајна друштва, екстремне идеологије, нарко ратови, декаденција у освит катастрофе, историјска је позадина узбудљиве потраге за решењем мистерије језивих злочина који потресају Београд 1934. године.

Фото Александар Летић

И у другој сезони гледаоци ће моћи да прате судбине ликова које играју Марија Бергам, Ненад Јездић, Горан Богдан, Јована Стојиљковић, Милош Самолов, Срђан Жика Тодоровић, Гордан Кичић, Никола Ђуричко, Небојша Дугалић, Бранимир Брстина, Марко Живић, Тони Михајловски, Петар Арсовски… А нови ликови који се појављују “поверени” су Леони Парамински, Наташи Нинковић, Богдану Диклићу, Весни Тривалић, Марку Грабежу и Игору Ђорђевићу.

Фото Александар Летић

Креатор серије је Драган Бјелогрлић, музику и овог пута потписује Мањифико, а почетак емитовање је планиран на јесен 2019.

Продукција серије је поводом завршетка снимања објавила и занимљив видео са насловом “Како смо снимали Сенке 2”.


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.