(ВИДЕО) Урнебесна сцена на Вучићевој пресици: Нестрпљиви директор Канцеларије за КиМ једва чекао да запљешће предсједнику

Директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић, прекинуо је Александра Вучића током конференције за медије поводом објављених изборних резултата на Косову.

BUKA portal / 07. октобар 2019

Србијански премијер Александар Вучић организирао је посебну конференцију за медије на којој је прокоментирао изборе на Косову те резултат који је остварила Српска листа. Рекао је како је то најувјерљивија побједа у историји, јер је Српска листа добила 98,07 посто гласова те ће имати свих 10 мандата у косовском парламенту.

 

У своме говору дотакао се и политичких опонената с Косова, а уз њега је на позорници био и Директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић.

 

Марко Ђурић је био посебно нервозан те је уз гримасе, у једном тренутку почео прерано пљескати, не маривши за дидаскалије. Тиме је прекинуо Вучића у говору и натјерао остале да га награде аплаузом.

 

“Желим замолити наш народ на Косову и Метохији да се вечерас провесели никог не угрожавајући, а ми ћемо од сутра наставити радити да на подршку Београда и подршку Републике Србије увијек могу рачунати”, рекао је Вучић прије него што га је присташа прекинуо пљеском.


Бука препорука

Регион

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.