Више од 200 радних мјеста на Сајму запошљавања у Бањалуци

Сајам, који ће окупити више од 50 излагача и понудити више од 200 радних мјеста, биће одржан у термину од 10 до 18 часова.

BUKA portal / 08. октобар 2019

Foto: BUKA

 

Градска развојна агенција Бања Лука, у сарадњи са Одјељењем за локални економски развој и стратешко планирање и бањалучком филијалом Завода за запошљавање, организује “Сајам запошљавања БЛ2019”, који ће бити одржан 16. октобра у дворани “Центар”.

Сајам, који ће окупити више од 50 излагача и понудити више од 200 радних мјеста, биће одржан у термину од 10 до 18 часова.

На Сајму ће учествовати привредници из разних области, и то: информационих технологија, металске индустрије, дрвопрерађивачке, прехрамбене, грађевинарства, те индустрије текстила, коже и обуће.

Такође, на Сајму ће учешће узети и агенције за посредовање при запошљавању, образовне институције, установе за преквалификацију и доквалификацију, представници банкарског сектора и остали.

У фокусу овогодишњег сајма биће промоција културне и креативне индустрије.

– Поред излагача из ове сфере, посјетиоци ће моћи да присуствују панелима из области креативних и културних индустрија, да открију прилике за развој самосталних бизниса, да чују приче о брендирању, те науче како да ох хобија направе бизнис – навели су организатори.

Пријаве за учешће још су отворене и заинтересовани могу слати на: инфо@цидеа.орг и данка.дабиц@цидеа.орг, као и на телефон +387 51 433 460.


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.