Власник хотела Вучко на Јахорини поговорио након што су му запалили Ауди. Од аута остало згариште

Приватни предузетник Миломир Цицко Провић рекао је Срни да је узнемирен и забринут за своју и сигурности породице након што је у Палама запаљен његов аутомобил марке Ауди А6.

Srna / 07. октобар 2019

"Ја и моја породица смо узнемирени и забринути за сигурност, а ово је један у низу случајева паљевине аутомобила који је задесио јучер и мене. Бавим се приватним бизнисом од 1963. године и овако нешто слично нисам доживио", рекао је Провић.

Он је захвалио на подршци многобројним, како је навео, честитим и поштеним грађана и институцијама, као и брзој интервенцији припадницима Ватрогасне јединице и Полицијске управе Источно Сарајево.

Провић је оснивач и власник Апарт хотела "Вучко" на Јахорини, предсједник СУБНОР-а Пале, те добитник награде опћине за ову годину као најбољи привредник за дугогодишњи допринос развоју туризма.

Из Полицијске управе јутрос је саопћено да је приватни аутомобил потпуно изгорио на Палама, а други, који се налазио у непосредној близини, мање је оштећен у пожару.

Полицијској станици Пале јучер у 4.50 сати пријављено је да у улици Улићи гори у приватном власништву.

Ауди је потпуно изгорио, а на аутомобилу марке Голф 7 који се налазио у непосредној близини, настала су мања оштећења од пожара, навела је полиција.


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.