Вратио се легендарни Пон, цијена ће вас разочарати

Након више од двије деценије из фабрике Рог у словенском Велењу поново излази легендарни бицикл који је прилагођен модерним трендовима двоточкаша.

x-ica.com / 18. август 2017

Од 1949. године бицикли Рог постали су незаобилазни на нашим улицама, поготово најславнији модел – легендарни Пон.

Бицикл којим смо учили возити на два точка, као дјеца јурили између зграда, падали и дерали кољена, бицикл који је био важан извозни производ бивше Југославије...

Након више од двије деценије из фабрике Рог у словенском Велењу поново излази легендарни бицикл који је прилагођен модерним трендовима двоточкаша.

Основни облик остао је непромијењен, али се нови Пон може похвалити фиксним пријеносом брзине, нехрђајућим ино ланцем, ЛЕД свјетлима, кожним Броокс сједиштем, склопивим алуминијумским оквиром...

 

rog-pony-3c

"Пројект новог бицикла с тако познатим именом као што је Пон био је изазов за цијелу екипу. Весели нас да смо успјели обновити тај популарни модел, модернизирати га, технички побољшати и очувати његове препознатљиве карактеристике. Бицикли Пон испуњају и надилазе све стандарде квалитета и сигурности, а кориштени дијелови власнику осигуравају дуготрајно кориштење с минималним трошковима одржавања. Вјерујемо да ће се култ бицикла Пон и марке Рог наставити и ширити по Словенији, Еуропи и свијету", рекао је Дарко Левичар, технички Рога.

У палети се налази пет модела Пон бицикала – Цлассиц, Цлассиц 3, Цлассиц 5, Спорт и Спорт С – уз које долази велики избор боја.

Нажалост, цијена ће разочарати носталгичаре. Најјефтинији Пон Цлассиц кошта 329 еура, док врх понуде чини Цлассиц 5 и Спорт С за које треба издвојити по 789 еура.

Извор -ица.цом


Бука препорука

Регион

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.