Yтонг у једној од најљепших сарајевских посластичарница

Осим богатог културно-хисторијског наслијеђа, разноврсне архитектуре и многих других занимљивости које привлаче домаће и стране посјетиоце, град Сарајево је познат и по незаобилазним гастрономским ужицима.

PR / 21. август 2019

 

 

Једна од најљепших посластичарница у Сарајеву, за чије колаче се већ надалеко чуло, је сластичарна Сенди. Осим укусних производа и љубазног особља, овај објекат нуди изнимно угодан, модеран и прозрачан ентеријер у којем свакодневно уживају бројни посјетиоци.

За уређење ентеријера приликом реновирања одабрани су Yтонг ДЕСИГН и Yтонг ЦОМПАЦТ плоче као идеалан материјал за фине, завршне радове у унутрашњим просторијама.

 

 

Због брзе и једноставне градње, минималног отпада као и бескрајне могућности обликовања, Yтонг ДЕСИГН плоче су идеалне за завршне радове попут облагања купаонских када, туш кабина те за затварања или обзиђавања инсталацијских канала и отвора. Yтонг ЦОМПАЦТ зидне плоче најчешће се употребљавају за зидање унутрашњих неносивих преградних зидова. Због мале тежине, брзе и чисте градње те лаке обрадивости и максималне искористивости, незамјењиве су код новоградње као и код адаптација постојећих стамбених и других објеката.

У објекту сластичарне Сенди, ове плоче су кориштене за израду кухињских елемената, шанка, полица те клупа као дијела баштенског намјештаја.

 

 

 

“За Yтонг смо се одлучили због једноставније градње и разних могућности обликовања што је у нашем случају било кључно. Изузетно нам је било важно што смо у одређеном периоду могли обављати своју дјелатност, док су се вршили радови на постављању плоче”, поручили су из сластичарне Сенди и додали да су изузетно задовољни изгледом и функцијом дијелова објекта који су грађени Yтонг материјалима.

Осим Yтонг ДЕСИГН и Yтонг ЦОМПАЦТ плоча, за уређење ентеријера овог објекта кориштен је и Yтонг бијели строп за израду степеништа које води на галерију сластичарне. Yтонг БИЈЕЛИ СТРОП је полумонтажна носива конструкција која се користи за изградњу међуспратних плоча, равних и косих кровних плоча, степеништа, надстрешница, а могу се користити у индустријској градњи. 

 

 

Уколико планирате изградњу или адаптацију објекта, важно је знати да компанија Xелла БХ у свом асортиману посједује различите брендове за висококвалитетну градњу. Најпознатији бренд је свакако Yтонг који је успио да обједини више предности у само једном блоку. Економичан и лаган са изврсним термоизолационим особинама, Yтонг омогућава брзу и једноставну градњу стамбених и пословних објеката, као и енергетски ефикасних кућа. Осим тога, природан састав и њемачка рецептура по којој се производи, гарантују квалитет и врхунске перформансе Yтонг материјала. 

 

 

 

Више о Xелла производима и услугама сазнајте на web страници www.yтонг.ба или нас позовите на бесплатни телефон 080 02 02 29.


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.