Зашто чекате испред "Врандука", снимили су пут којим можете избјећи хаос

Већ мјесецима трају радови на тунелу ''Врандук'' на путу М17 Зеница-Немила,  те су тако створне велике колоне возила исред тунела.

BUKA portal / 14. август 2019Сваког дана возачи знају чекати и по неколико сати како би дошли до одређене лоакције, а посебно је то тешко онима који се запуте са малом дјецом или болеснима.

Нећу изоставити ни достављаче и аутопревознике који због неодговорности других испаштају сваког дана.
Вјероватно сте чули за алтернативни пут, али и он је у више наврата поправљан тако да ни том опцијом нисте баш профитирали.

Како је све у нашој држави неорганизирано, тако смо у истом периоду имали и радове на оба пута, што је људе доводило до бијеса.

Но, локално становништво зна путне прваце којима су вјешто избјегавали гужву код Врандука,  а које су и  показали новинарима портала Соурце.

Видео можете погледати ОВДЈЕ

Возио сам се тим алтернативним путем и забиљежио телефоном смјер како би и вама олакшао, уколико већ нисте знали да постоји.

Сигуран сам да они који сваки дан путује тим првацем су већ пронашли начин да дођу до локације на коју су се упутили, али вјерујем да има вас који не знате овај дио БиХ и са дјецом ћете чекати сатима испред тунела.

Знам да ће једни казати како су сада гужве мање и да се не чека сатима, али сматрам да је боље возити 15 дуже  него чекати 15 минута на плус 35 степени.


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.