Због одрона потпуна обустава саобраћаја на магистралном путу М-4

Саобраћај је због одрона обустављен на магистралном путу М-4 Сводна - Нови Град и регионалном путу Р-477 Подградци-Мраковица, саопштено је јутрос из БИХАМК-а.

BUKA portal / 21. мај 2019

Foto: Ilustracija

 

''На могуће одроне земље или камења упозоравамо и на осталим дионицама које пролазе кроз усјеке, као и преко планинских превоја'', саопштено је.

''У јужним крајевима коловоз је претежно мокар или влажан, па возаче позивамо на појачан опрез. Фреквенција возила у јутарњим сатима појачана је у градским центрима.

На дионици А-1 Сарајево запад-Лепеница, због санације клизишта на локалитету Бан Брдо, саобраћај је у тунелу Игман и на мјесту радова преусмјерен из возне у претицајну траку.

Због радова у тунелу Врандук ИИ, на магистралном путу М-17 Зеница-Немила, саобраћа се једном траком-наизмјенично. Током дана, због појачане фреквенције возила на овој дионици, долази до формирања дужих колона у оба смјера.

У току су санациони радови на дионицама М-18 Олово-Кладањ и М-1.8 Сребреник-Орашје (у тунелу Орманица), па се на мјестима извођења радова саобраћа успорено-наизмјеничним пропуштањем возила.

И на осталим дионицама гдје се изводе санациони радови обавезно је поштивање постављене сигнализације. Издвајамо путне правце: Семизовац-Вогошћа, Мостар-Читлук, Бусовача-Кисељак, Тарчин-Коњиц, Цазин-Србљани-Босанска Крупа, Устипрача-Горажде, као и радове у Кључу, Јајцу и Тасовчићима (Чапљина).

Због извођења санационих радова, обустављен је саобраћај на регионалном путу Р-425а Тромеђа-Звировићи (за сва возила, осим за возила градилишта и локалног становништва).

На граничним прелазима задржавања нису дужа од 30 минута. Из сигурносних разлога обустављен је саобраћај за теретна возила и аутобусе на саобраћајницама према и од моста граничног прелаза Брчко-Гуња'', саопштено је из БИХАМК-а.


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.