ЖИВЈЕТИ СЛОБОДНО 2019: Промоција књиге „Изгужване мисли“

Поводом обијежавања 09. Маја - Међународног дана побједе над фашизмом, УГ Слобода и ове године у поводу сјећања на овај важан историјски датум организје догађај под називом Живјети слободно.

BUKA portal / 19. април 2019

 

Осим централног музичког програма који ће се реализовати на Кастелу 08. маја, истога дана у бањалучком Пецкхам пубу у 17:00 одржаће се промоција књиге “Изгужване мисли”, Бранка Голубовића.

Ријеч је о аутобиографији фронтмена панк-роцк бенда Гоблини, који је деведесетих година прошлога вијека успио да направи озбиљну каријеру, а и данас слови за један од најпопуларнијих регионалних бендова. Без длаке на тастатури аутор пише о томе како је мали панк бенд из провинције успио да направи озбиљну каријеру и да стекне поштоваоце на простору бивше Југославије.

Промоцији књиге присуствоваће осим самог аутора и Владимир Кокотовић члан бенда “Гоблини”; Петар Јањатовић новинар, роцк критичар и представник издавача Даллас Рецордс и Миле Кекин, фронтмен бенда “Хладно пиво”, који већ раније дано занимљиву оцјену ове књиге изјавивши: “У рукама држите пунокрвну биографију правог правцатог бенда. Она јесте једна у низу, али и посебна, као што је и Голуб посебан лик, свјетски путник, активист, фронтман, писац и опасан фрајер”. Промоцији књиге у својству модератора присуствоваће и Небојша Ристић, новинар.

 

 

Након завршене промоције гости и публика биће у прилици да уживају у сјајном музичком програму на тврђави Кастел од 20:00 уз Гоблине, Хладно пиво и Бркове. Ограничена количина улазница по цијени од 7 КМ у претпродаји још увијек је доступна на Тргу Крајине и преко продајног система купикарту.ба

Све информације и новости о догађају можете пратити на званичној ФБ страници.

 

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.