daily mail


Tema

23.12.2017

Porodica / "UPOZNAJTE MODERNU PORODICU" Svi su promenili pol: Tata je mama, mama je tata, ćerka je sin, a sin ćerka (FOTO)

Daily mail

Suprug se rodio kao žena, supruga kao muškarac, čerka kao muško, a sin kao žensko. Danas su srećna četvoročlana transrodna porodica, koja živi u Kvin Kriku u Arizoni, a britanski "Dejli mejl" ih predstavlja kao "modernu porodicu".

Nauka i tehnologija

25.08.2017

Nauka / Kinezi nižu uspehe: Izvedena prva kvantna teleportacija pod vodom

Daily Mail

Nakon prve teleportacije fotona u Zemljinu orbitu, nedavno je uspešno izvedena i teleportacija zapletenih fotona pod vodom, piše Daily Mail.

Tema

17.08.2017

Lojalnost / Slijep i hrom: Vijerni pas ni poslije 10 godina ne napušta grob vlasnika

Daily Mail

Nemački ovčar Kapitan se već deset godina ne odvaja od groba svog preminulog vlasnika Migela Guzmana. Odani ljubimac doslovno svaki dan provodi na groblju u Argentini, uprkos tome što je potpuno slep i što jedva hoda, prenosi Daily Mail.

Tema

05.04.2017

VIDEO / Urnebesni snimak policajca i pacova će vas nasmijati do suza

DAILY MAIL

Usamljeni policajac bezbrižno se šetao hodnicima policijske stanice u Sent Petersburgu u Floridi, kada je naleteo na pacova.

Tema

25.11.2016

Shrvani otac ne može doći sebi / Njen nestanak bio je misteriozan, pronalazak se pokazao još većom enigmom

Daily Mail

Švedska studentica koju su sasvim slučajno fotografirali kao beskućnicu na ulicama Rima, misleći da se radi o Madeleine McCann, Britanki koja je kao četverogodišnjakinja nestala prije devet godina, maknula je apsolutno sve svoje fotografije iz porodičnog doma prije nego što je nestala, rekao je njezin shrvani otac za Daily Mail.

Tema

23.11.2016

/ Test: Koliko boja vidite na ovoj slici?

DAILY MAIL

Test će vam otkriti koliko dobro umete da razlikujete i prepoznate različite boje i njihove nijanse.

Tema

21.11.2016

/ Koliko često mijenjate četkicu za zube?

Daily Mail

Istraživanje koje je na 1.000 pacijenata sprovela vodeća britanska stomatološla klinika Carisbrook Dental pokazalo je da žene menjaju četkice za zube dvostruko češće nego muškarci.

Tema

11.11.2016

/ Kako će izgledati smrt univerzuma?

Daily Mail

Prema mišljenju većine stručnjaka, smrt našeg univerzuma biće hladna i postepena. Međutim, novo istraživanje portugalskih naučnika ukazuje na to da bi taj proces mogao da bude znatno silovitiji.

Tema

25.10.2016

/ Kako su nacisti napravili prvu fotografiju Zemlje iz svemira

DAILY MAIL

Dosad smo dobili mnogo fotografija Zemlje iz svemira - od satelita koji prate led na Arktiku, do astronauta koji fotografišu polarnu svetlost “s visine”. Međutim, malo ko zna da je svet pre 70 godina dobio prvu fotografiju naše planete iz kosmosa.

Tema

23.09.2016

/ Da li su crne rupe portali za druge dimenzije?

Daily Mail

Naučnici sa Univerziteta Kraljice Marije u Londonu razvili su teoriju koja može da ukazuje da postoji devet dimenzija, a da su crne rupe ključne za njihovo dostizanje.

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.