Nesto me za Tebe Veze

STAR* / 27. Januar 2012
Ne znam sta se to desilo ili bilo je tako receno ne mogu sebi da ovo objasnim toliko losih stvari se izdesavalo i dao sam ti sve sto sam mogao.
Tebi sam hteo da budem sve da budemo srecni zauvek i da nema niko kao nas ali ne znam sta se to stobom desilo nesto se u tebi promenilo i ne mogu jos da objasnim zasto.
Zasto?
Cemu mi okreces ledja ne mogu to da razumem ali ajde neka ti bude ja cu nekako da zivim i mozda cu naci svoj dom i srecu ne znam hteo sam stobom sve ali nije bilo sudbine nije koja bi mi te dala onako kako sam ja zeleo  boze dragi samo kad pomislim koliko sam te zeleo , koliko sam stobom srecan bio i zasto sad ovo  kome to ides moja rano znam nikome promena koja je u tebi usledila mene je kao grom pogodila i ne mogu sebi da nadjem mir ne mogu meni je to previse , mnogo me to boli mnogo moja ljubavi zasto si mi to sve ucinio zasto .
Hteo sam te samo za sebe , hteo da budemo srecni ali ..............tesko mi je tek sada ovih dana svatam da je gotovo i da ove dve godine su izgubljeni negde nista se nije desilo samo navika samo tek ono sto sam ocekivao da ces mi ti doneti srecu i da biti kraj mene kao sto sam ja bio eh moje milo bilo bi dobro to zasto si mi ovo ucinio.Cemu sad ovo , cemu .
Ne mozes nista da objasnis trudis se ali ne mozes nikako pre bi samo pio , i lumpovao a mene ostavljas ostavljas bez reci kuda te odneo vrag ja vise nemam nerava za dalje zato sam odustao , zato sa mdigao ruke necu vise ne ....dosta mi je .
I previse sam ti paznje posvetio a bolelo me je .
Bolelo me .
A ti to nisi ni video samo se sebi osvrces i kad pozelis samo uputis mi neku lepu rec ali ja vise ne mogu da zivim od toga ne mogu iskreno ti kazem i dosta je nemam vise vremena da gubim.Treba mi osoba koja ce da me voli koja ce da me razume onako kako ja zelim a tebi zelim sve najbolje i neka ti je zivi kako zelis mene vise neces me imati , neces i ne mozes .
Ja sam od tebe odustao.
Ovoga puta zaista odustao.


Od istog autora

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.