Bernie Sanders


Kolumne

25.01.2021

КОМЕНТАР / Берние Сандерс: Шта Биден мора учинити

Bernie Sanders

Сваког дана 4.000 Американаца умире од ковида-19 због неуспеха администрације да ефикасно организује производњу и дистрибуцију вакцина, као и процедуре за тестирање и праћење.

Kolumne

01.12.2020

КОЛУМНА / Како спријечити долазак новог Трумпа

Bernie Sanders

Ако Демократска странка жели да избегне пораз на следећим изборима, мора учинити нешто за радничке породице које пролазе кроз период највећег економског безнађа после Велике депресије.

Kolumne

21.09.2018

Тхе Гуардиан / Берние Сандерс: Нови прогресивни фронт

Bernie Sanders

Да бисмо се успешно борили против све јаче међународне ауторитарне осовине, потребан нам је међународни прогресивни покрет који мобилише визијом заједничког просперитета, сигурности и достојанства за све људе.

Kolumne

16.05.2018

САНДЕРС / Берние Сандерс: Трамп и Ирански споразум

Bernie Sanders

Прошле недеље Трамп је повукао један од најопаснијих потеза од када је постао председник САД-а: изашао је из Заједничког свеобухватног плана акције, познатог и као Ирански нуклеарни споразум.

Kolumne

29.01.2018

Тхе Гуардиан / Берние Сандерс: План

Bernie Sanders

Ево где се као планета налазимо ове 2018: после светских ратова, револуција и међународних самита из прошлог века живимо у свету у којем шачица невероватно богатих појединаца има несразмерно висок ниво контроле над економским и политичким животом глобалне заједнице.

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.