Elvir Padalović


Buka desk

15.07.2019

Деск / ПЕТИЦИЈЕ НА ТРГУ КРАЈИНЕ У БАЊАЛУЦИ:" Ако ми морамо скупљати потписе за основне ствари, онда је ово показатељ диктатуре система"

Elvir Padalović

Од данас ће грађани Бањалуке моћи на Тргу Крајине потписати двије петиције - једну за дозволу окупљања на Тру крајине, а другу за хитно рјешавање проблема са пираленом у бањалучком Инцелу

Ekonomija

15.07.2019

Економија / СПРЕМА ЛИ СЕ И У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ "СЛУЧАЈ АЛУМИНИЈ": Хитно формирати посланичку групу да се испита шта се дешава са фабриком "Бирач"

Elvir Padalović

Влада Републике Српске раскинула је у четвртак уговор са фирмом Батагон јер ова фирма није у предвиђеном року испоштовала своје обавезе проистекле из тог уговора.

Buka desk

10.07.2019

Деск / Ђорђе Рађен тужио Давора Драгичевића: Одржано припремно рочиште у Бањалуци, свједоци ће бити Бореновић, Ферагет...

Elvir Padalović

У Основном суду у Бањалуци одржано је почетком седмице припремно рочиште по тужби за клевету Ђорђа Рађена из Бањалуке против Давора Драгичевића, оца убијеног младића Давида Драгичевића.

Ekonomija

08.07.2019

Миладин Станић за БУКУ / "За криминал у Фармланду требају одговарати сви министри пољопривреде, сви премијери и сви предсједници Републике Српске од 2006.године"

Elvir Padalović

Веома успјешна у лобирању и добијању повлаштеног статуса у Републици Српској, ова фирма истовремено је била веома неуспјешна у пословању као и у враћању обавеза које су биле дужне измирити.

Ekonomija

05.07.2019

Економија / БиХ је у рецесији!

Elvir Padalović

Уколико је вјеровати статистичким подацима Агенције за статистику БиХ, БиХ је у рецесији, навео је економиста Фарук Хаджић

Buka desk

25.06.2019

Деск / Због безбједности није дозвољен скуп на Тргу Крајине

Elvir Padalović

Завршен је разговор Драшка Станивуковића и Небојше Вукановића у ПУ Бањалука

Vijesti

24.06.2019

Свијет / ЧЕШКИ ПРЕМИЈЕР ЗБУЊЕН ОГРОМНОМ МАСОМ У ПРАГУ: Ја то не разумијем, што више новца улажемо у плате, то је више људи незадовољно!

Elvir Padalović

"Што више новца влада улаже у плате, инвестиције или науку и истраживање, то је више људи незадовољно", изјавио је премијер Андреј Бабиш (АНО) у понедјељак, кометаришући тако јучерашње протесте у Прагу.

Vijesti

23.06.2019

Свијет / Највеће демонстрације икада: Више стотина хиљада људи протестује против власти у Прагу!

Elvir Padalović

Како су и обећали, људи из Милионске иницијативе организовали су највеће протесте у Прагу икада!

Vijesti

17.06.2019

Свијет / ОНИ СУ ИЗВЕЛИ 120 0000 ЉУДИ НА УЛИЦЕ ПРАГА: Брига нас што економски одлично стојимо, ми желимо правну државу. Брине нас пропаст моралних вриједности!

Elvir Padalović

Грађанско друштво се у Чешкој буни против актуелног премијера Чешке Андреја Бабиша.

Društvo

11.06.2019

Деск / Ситуација између БиХ и Хрватске напета: Општине у Крајини уводе кућни ред за мигранте, расту тензије, БиХ као да постаје логор за те људе...

Elvir Padalović

У привременим мигрантским центрима на подручју Унско-санског кантона, због нарушене безбједносне ситуације, биће уведен кућни ред да би се регулисало кретање миграната у Бихаћу, Цазину и Великој Кладуши

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.