Marko Vidojković


Region

12.12.2019

КОЛУМНА / Марко Видојковић: Од Бранка Коцкице до Бранка Поштице

Marko Vidojković

Оно што је посебно заболело све „поштарчиће“ је да је у пошти фиквитно запослен Бранко Коцкица, а не Аца Поштар, што би било логично, па можда чак и праведно.

Društvo

05.12.2019

КОЛУМНА / Марко Видојковић: КОГА ЦИЉА ПУШКА МИЛАНА ОБРЕНОВИЋА

Marko Vidojković

Шта је Путин овом пушком хтео да поручи далеко јефтинијјој верзији Милана Обреновића? Повуци се сам, да те не би повлачили моји европски пријатељи и ја. Доста ти је. Доста нам те је. Ниси занимљив. Одјеби.

Kolumne

28.11.2019

КОЛУМНА / Марко Видојковић: ОД РАЗБИЈАЊА ГЛАВЕ ДО РАЗБИЈАЊА ВУЧИЋА

Marko Vidojković

Хвала идиотима који су пре годину дана у Крушевцу разбили главу Борку Стефановићу. Они су започели крај напредњачког режима

Društvo

21.11.2019

КОЛУМНА / Марко Видојковић: ЖИВ ЈЕ

Marko Vidojković

Чопоративно наслађивање огорчених и дехуманизованих грађана Србије диктаторовој „смрти“, природни је резултат његовог седмогодишњег терора.

Region

13.11.2019

Ђенералисање / Марко Видојковић: ЂЕНЕРАЛ ВАЦИЋ ОСВАЈА СРБИЈУ

Marko Vidojković

Брже него што ђенерал Вацић може да изговори свих седамнаест слова азбуке колико је стигао да научи између ратовања, падаће издајничке главе.

Društvo

07.11.2019

КОЛУМНА / Марко Видојковић: МИШ У УПИТНИКУ

Marko Vidojković

Да је психо истовремено и пичка (карактерна особина) могли смо се уверити сваки пут када би дошао у ситуацију да се нађе на мање од пола километра од незадовољних грађана.

Društvo

30.10.2019

КОЛУМНА / Марко Видојковић: МИХОЉСКИ ПАКАО

Marko Vidojković

Како од напредњака, који по свом понашању највише личе на гремлине (крадем, ждерем, пијем, разваљујем, као да ми је последње), очекивати да имају икакву свест о животној средини?

Kolumne

24.10.2019

КОЛУМНА / Марко Видојковић: САЈАМ ЈЕ НАШ!

Marko Vidojković

Нешто се десило између два сајма, што је учинило да се осећам довољно опуштеним да довикујем за министром Ђорђевићем, који је около тумарао, покушавајући да делује битно, а деловао је бедно и изгубљено

Društvo

16.10.2019

КОЛУМНА / Марко Видојковић: ВИЈАЊЕ ВЕСИЋА

Marko Vidojković

Појавио се снимак на коме се виде нечије руке како пале Весићеву књигу, а познавајући његов стил рада, не би ме чудило ни да су руке на снимку биле његове

Društvo

09.10.2019

КОЛУМНА / Марко Видојковић: ДОК ЧЕКАШ ОРДЕН СА ШЕЈТАНОМ

Marko Vidojković

„Покушаћу орденом да га уништим, кад му ми већ не можемо ништа, можда ће Свети Сава моћи...“ „Кога, бре, ти фолираш! Сотони се Свети Сава око врата не ставља!“

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.