Milovan Matić


Buka desk

04.06.2020

СНАШЛИ СЕ / Како је ДНС „задивио“ БиХ и регион: Непотизам и мутни послови са таблоидном нотом! Прославили их мангупи, понављачи и мисице!

Milovan Matić

Како је ДНС од маргиналне партије из Републике Српске постао свеприсутан фактор у бх. медијима?

Buka desk

29.05.2020

ПРАВДА ИЛИ ПОЛИТИЧКИ ОБРАЧУН / Ово је земља у којој су криминал и корупција јачи од државе! Како ће завршити "трипле Ф"?!

Milovan Matić

Федерални премијер Фадил Новалић, директор Федералне управе цивилне заштите Фахрудин Солак и власник “Сребрене малине” Фикрет Ходжић синоћ су приведени и имају статус осумњичених у предмету “Респиратори”.

Buka desk

27.05.2020

ИНТЕРВЈУ / Бореновић за БУКУ: Додиково понашање је за Фарме! Гади ми се кад видим шта раде

Milovan Matić

Предсједник Партије демократског прогреса Бранислав Бореновић у интервјуу за БУКУ објашњава да је за вријеме ванредног стања отворен низ афера, од којих је највећа прислушкивање посланика опозиције.

Buka desk

26.05.2020

РЕКЛАМА / Од струје за фудбал 400.000 КМ: Електропривреда намјестила тендере за Зрињски и Широки Бријег!

Milovan Matić

ЈП Електропривреда Хрватске заједнице Херцег Босне одлучила је у вријеме пандемије вируса корона да плати фудбалским клубовима Зрињски и Широки Бријег по 200.000 КМ за рекламирање.

Buka desk

25.05.2020

ДО КАД ЋЕМО ЧЕКАТИ? / Увозник мобилне болнице: За дан или два завршавамо све! Опозиција тврди да се неко “уградио”

Milovan Matić

Прошло је више од мјесец и по дана од кад је Влада Републике Српаке купила мобилну болницу за 4,2 милиона КМ. За сада је добила само шаторе на ливади, а остатк плаћене робе још увијек је “у ваздуху”.

Buka desk

25.05.2020

КАД ЋЕМО НА ГЛАСАЊЕ? / Помјерили изборе и прекршили Закон: У ЦИК-у не знају шта раде!

Milovan Matić

Централна изборна комисија (ЦИК) одлагањем избора у Босни и Херцеговини за 15. новембар прекршила је Изборни закон и супротно одредбама на које се позива, без реалних разлога донијела одлуку о којој ће сада одлучивати Уставни суд.

Buka desk

21.05.2020

РЕАКЦИЈЕ / Република Српска на ногама након изјаве Додика: Кривичне пријаве због прислушкивања посланика

Milovan Matić

Многобројни представници опозиције данас су реаговали на изјаву Милорада Додика да се њихои телефонски разговори прислушкују реаговали најавом и подношењем кривичних пријава

Buka desk

24.05.2020

ПРИСЛУШКИВАЊЕ / Афера Вотергејт на бх. начин: Државна хајдучија и репресија у модерном времену!

Milovan Matić

Признање Милорада Додика да слуша телефонске разговоре опозиционара које му доставља министар унутрашњих послова само је одраз модерне репресије и и урушавања демократије путем криминалног и антиуставног дјеловања.

Buka desk

20.05.2020

НСРС / Да ли смо спремно дочекали пандемију: Испливао сав лоповлук... Немамо ни стетоскопе, ни паштете, али су милиони потрошени

Milovan Matić

Сједница Народне скупштине Републике Српске показала је колико је власт неорганизовано и неспретно приступила новим условима које је наметнула пандемија вируса корона.

Buka desk

24.05.2020

ХИТНО / Ко жели да профитира на корони: Чак 560 уговора није објављено! Ево како се набавља роба за вријеме кризе

Milovan Matić

У Босни и Херцеговини је за 50 дана колико траје ванредно стање, односно ситуација извршено чак 560 набавки без објаве поступка, гдје су послови директно склопљени са једном, унапријед одабраном фирмом.

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.