Бања Лука Фест: Кастел добија ново рухо

Програм “Бања Лука Феста” поред врхунског квалитета и ексклузивних извођача пратиће и гламурозна сцена тврђаве Кастел.

BUKA portal / 18. јун 2021

 

Први интернационални музички фестивал "Бања Лука Фест" биће одржан на тврђави Кастел од 6. до 10. јула, а свјетске звијезде, гламур, црвени тепих, спектакуларни концерти, бројне познате личности из цијелог региона, велики број медијских кућа, посјетилаца и још много тога десиће се у пет фестивалских дана.

Програм “Бања Лука Феста” поред врхунског квалитета и ексклузивних извођача пратиће и гламурозна сцена тврђаве Кастел. Организатори припремају тврђаву Кастел у потпуно новом амбијенту, невиђеном до сада. Велика сцена Кастела (простора код Камене куће) као концертна дворана под отвореним небом, пружиће нам потпуно другачији доживљај и несвакидашње искуство музичког догађаја.

 

За савршен амбијент фестивал се реализује на изузетно високом нивоу продукције. Публику ће дочекати велика сцена по најсавременијим стандардима, специјално дизајнирана платформу са сједећим мјестима, а све ће пратити велики број новинарских екипа из цијелог региона.

Познате личности из свијета музике, позоришта и филма, проћи ће црвеним тепихом на Кастелу овога љета, као и публика из читавог окружења.  Уз велике звијезде, сјајне концерте, добру енергију, одличну организацију угођај ће употпунити афтер парти након концерата.

“Фестивал ће бити организован на највишем нивоу, чему сведочи и сам пројекат бине и специфичног гледалишта на отвореном. Сигурни смо да ће већ прво издање, сврстати Бања Лука Фест у ред најзначајнијих фестивала региона. Спремни смо и позивамо све да од 6. до 10. јула посете Бања Луку, и уживају у свему што смо припремили”- поручују организатори.

 

6. јул -  Стефан Миленковић и "Цамерата" Нови Сад изводе дјело“Цармина Бурана” Царла Орфа у аранжману Ане Крстајић
7. јул - Звонко Богдан с Великим тамбурашким оркестром под управом Дубравка Исакова
8. јул - Амира Медуњанин и Бојан Зулфикарпашић у пратњи Војвођанског симфонијског оркестра са диригентом Микицом Јевтићем
9. јул - Мариза, португалска фадо дива
10. јул -  Раде Шербеджија и "Западни колодвор"

Програм фестивала одржаће се у складу с препорученим епидемиолошким мјерама прописаним од Института за јавно здравство Републике Српске.

Улазнице су у продаји путем онлине продајног система www.купикарту.ба, на Тргу Крајине испред Робне куће "Боска" и у Агенцији "Старс анд море" Јеврејска 6, први спрат, а контакт телефон је 065 001 919.

 

Фестивал подржали: Мтел, Нова банка, Цоца-цола, Туборг и многи други

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.