Бусинесс Цафé у Бањалуци: Могуће је успјети сада и овдје упркос свима и свему!

"Ако нисте на Бусинесс Цафé-у, нисте у бизнису"

Maja Isović Dobrijević / 25. март 2017

Први бањалучки Бусинесс Цафé у организацији Голден оффице-а одржаће се у у хотелу Јелена у Бањалуци, 30.03.2017. године са почетком у 19:00 х на тему : “Предузетници – хероји данашњице“.

Говорници на 1. Бусинесс Цафé-у су:

1. Кристина Ерцеговић, идејни зачетник и власник пројекта Бусинесс цафé-а, бусинесс теацхер/ментор, аутор неколико књига, консултант  и блогер;

2. Един Дацић, власник швајцарске фирме “Даццомет АГ” и већински власник фабрике намјештаја “Стандард” из Прњавора;

3. Милица Малиновић-Јовић, представник малих предузетнка Града Бања Лука, власница сластичарне и инспиративне приче о почецима једног малог предузетника у нашем Граду.

"Бусинесс Цафé су организована дружења малих и средњих предузетника и оних који то желе постати. У госте позивамо успјешне локалне предузетнике и с њима разговарамо о њиховом путу, како су успјели, шта су погријешили, шта су научили, шта би нам савјетовали. Након размјене искустава, савјета, знања и информација слиједи организовани и неформални неторкинг с циљем склапања пословних пријатељстава и контаката", рекли су организатори овог догађаја.

 

 

До сада је одржано скоро 200 евената у 6 земаља региона, представљено је више од 700 предузетничких прича, а више од 15.000 посјетилаца склопили су преко 20 милиона евра послова међусобно, људи су овдје пронашли пријатеље, инвеститоре, пословне партнере, запосленике, али прије свега подршку.

"Циљ нам је окупити предузетнике који су својим радом и залагањем постигли успјехе у предузетништву, оне мале, скривене хероје данашњице који су кренули од нуле и показали нам да је: 'Могуће успјети сада и овдје упркос свима и свему'", истичу организатори и додају да на свом   предузетничком путу пролазимо исте ситуације, бринемо исте бриге и сањамо исте снове и управо зато нам је свима потребно сазнање да: “Нисмо сами.”

 

 

Спонзори који су подржали Бусинесс Цафé су: Хотел “Јелена”, Крајина клас д.о.о., БЕЛ Принт д.о.о., Штампарија МАКОПРИНТ, Витинка и медијски спонзори - портал БУКА, НИГД Независне новине, НЕС радио, Алтернативна телевизија.

Улазнице можете резервисати на бројеве телефона 051/219-322051/219-322  и  066/003-632066/003-632 или путем е-маила: инфо@голденоффицебл.цом.

Придружите се најпопуларнијем дружењу предузетника у региону јер: “Ако нисте на Бусинесс Цафé-у, нисте у бизнису.”

 

 

 


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.