Јонас Блуе на Еxитову главну бину доноси хитове тешке три милијарде!

Прослава 20 година Еxита, планирана од 8. до 11. јула на Петроварадинској тврђави, постала је богатија за још једног хеадлинера с великим талентом за стварање хитова.

BUKA portal / 17. јун 2021

 

Британски музичар и продуцент Јонас Блуе потврдио је свој наступ на главној бини фестивала. Управо је Јонас, након Давида Гуетте, ДЈ Снакеа и Тyге, још једна звијезда овогодишњег Еxита чији су прегледи хитова из посљедњих неколико година на Yоу Тубе-у прешли импресивне три милијарде! Талентовани Британац уписао се на моћан списак светских и регионалних звезда које ће овог јула стићи у Нови Сад, а на којем су већ Сабатон, Нина Кравиз, Паул Калкбреннер, Соломун, Амелие Ленс, Мацео Плеx, Денис Султа, ДЈ Топиц, Робин Сцхулз, Асаф Авидан, Сатори, Борис Брејцха, Хонеy Дијон, Хот Синце 82, Медуза, Паул ван Дyк, Артбат, Схецк Wес, Лаибацх, Амира Медуњанин, Буч Кесиди. и стотине других, којима се ускоро придружује још имена!

До одржавања Еxита остало је нешто више од 20 дана, а линеуп слављеничког издања фестивала и даље се појачава! Свјетским и регионалним звијездама придружује се Јонас Блуе, енглески ДЈ, продуцент и текстописац, који је постао суперпопуларан 2015. године, када је његова денс-поп верзија пјесме „Фаст Цар“ Трацy Цхапман угледала свјетло дана у Уједињеном Краљевству. Ова обрада постала је огроман хит, а слиједиле су је једнако успјешне „Перфецт Странгерс“, „Бy Yоур Сиде“, „Мама“, „Ритуал“, и „Полароид“, које овај изузетни музичар доноси на Еxитову прославу у Нови Сад.

СТИГЛА И ЗВАНИЧНА САГЛАСНОСТ КРИЗНОГ ШТАБА ЗА ОДРЖАВАЊЕ ЕXИТА

ЕXИТ, као дио Уједињених фестивала Србије, добио је од Кризног штаба сагласност за одржавање овог љета. Услове за организовање фестивали су раније представили кроз безбједносни протокол Сафе Евентс Сербиа – улазак се контролише и ограничава на оне који су вакцинисани, имају антитијела након прележаног вируса Ковид-19, или су негативни на ПЦР или брзом антигенском тесту. Протокол је заснован на најновијим научним истраживањима спроведеним широм Европе, која су доказала да је, уз наведена ограничења приликом уласка на догађаје, ризик од ширења заразе готово занемарљив, а сами фестивали постају најбезбједнија мјеста окупљања у земљи.

Уједињени фестивали Србије, које предводе ЕXИТ, Ловефест, Беерфест, Арсенал и Нишвилле, покренули су и националну кампању за вакцинацију младих, захваљујући којој се сам процес убрзао, па је до жељеног циља остало да се вакцинише мање од један одсто грађана, уз драстично побољшану епидемиолошку ситуацију.

20. ГОДИШЊИЦА ЕXИТ ФЕСТИВАЛА

Велика прослава 20. годишњице ЕXИТ фестивала биће одржана од 8. до 11. јула 2021. на Петроварадинској тврђави, а своје наступе већ су потврдила нека од највећих свјетских и регионалних имена, као што су Давид Гуетта, ДЈ Снаке, Сабатон, Нина Кравиз,  Јонас Блуе, Паул Калкбреннер, Тyга, Соломун, Амелие Ленс, Мацео Плеx, Денис Султа, ДЈ Топиц, Робин Сцхулз, Асаф Авидан, Сатори, Борис Брејцха, Хонеy Дијон, Хот Синце 82, Медуза, Паул ван Дyк, Артбат, Схецк Wес и многи други.

УЛАЗНИЦЕ

У продаји се тренутно налази ограничен контигент улазница за ЕXИТ фестивал 2021. по промо цијени од 126 КМ, и уз уштеду од 40 одсто у односу на финалну цијену. Све улазнице купљене за издање 2020. важе за овогодишњи фестивал. Улазнице се могу набавити путем званичне странице фестивала, као и путем продајне мреже купикарту.ба.

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.