Предсједник УЕФА-е се орбушио на Тхомпсона, за познатог ДЈ-а рекао да је будала

Словенац се обрушио на познатог ДЈ-а, а рекао је и што мисли о Тхомпсону

BUKA portal / 07. децембар 2018

Александер Чеферин, предсједник УЕФА-е жестоко се обрушио на ДЈ-а Мартина Солвеига гостујући на факултету друштвених знаности у Љубљани. “Тај човјек је будала и не би требао више водити овакве церемоније”, рекао је Словенац.

 

Француски ДЈ дошао је на лос глас у јавности зато што је за вријеме додјеле Златне лопте Франце Фоотбалла у Паризу упитао је Аду Хегерберг, прву женску добитницу Златне лопте у историји, хоће ли тwеркати на позорници.

 

Она му је кратко одговорила “не”, а Солвеиг се касније јавно испричао. Коментирао је Чеферин и ситуацију око Словенске репрезентације која је недавно поновно на своје чело довела Матјажа Кека, бившег тренера Ријеке.

 

 

 

Мисли да је Кек добар избор

 

 

“Кек је добар избор, а ми имамо сасвим добру момчад. Играчима недостаје мало више осјећаја припадности. Недостаје нам понос играња за репрезентацију. Погледајте код Хрватске Луку Модрића и Марија Манджукића. Они су поносни што играју за репрезентацију”, рекао је Чеферин.

 

Упитан што мисли о Марку Перковићу Тхомпсону који је пјевао хрватским репрезентативцима за вријеме дочека у Загребу, каже: “Тај патриотизам Хрвате води до успјеха, но ту се мијеша патриотизам с национализмом што је велика погрешка.”


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.