Преокрет бренда Вицториа'с Сецрет: Умјесто Викторијиних анђела долазе амбасадорице - активисткиње за равноправност полова, предузетнице

Пословна стратегија модног бренда "Вицториа'с Сецрет се мијења па ће тако препознатљиви Викторијини анђели бити замијењени активистима и подузетницима који неће бити бирани на основу изгледа.

BUKA portal / 17. јун 2021

Многима је познато да су Викторијини анђели биле атрактивне и оскудно одјевене жене, међутим, власници овог бренда су објавили да то више није “културно прихватљиво”.

Из Вицториа'с Сецрета су навели да су склопили сарадњу с инспиративним женама попут активисткиња за равноправност сполова, али и подузетника који ће настојати промовисати овај бренд и његову промјену имиджа.

Одавно се желе промјене у Вицториа'с Сецрет бренду

Међу заштитним лицима Вицториа'с Сецрета, одосно, манекенкама, између осталог, бит ће Адут Акецх, Приyанка Цхопра Јонас, Валентина Сампаио, Палома Елсессер, Меган Рапиное, Еилеен Гу и Аманда де Цаденет.

Бренд Вицториа'с Сецрет је од ‘90-тих година био синоним за своје супрмоделе, односно, жене које су га и предводиле те учествовале у годишњој модној ревији и самим тиме носиле титулу “анђелица”.

Мартин Wатерс, извршни директор Вицториа'с Сецрета, казао је да је одавно требало направити промјене овог бренда.

“Иако смо дуго били свјесни да су потребне промјене, нисмо имали контролу над компанијом да бисмо то могли учинити”, навео је Wатерс.

Ребрендирањем и промјеном имиджа, Вицториа'с Сецрет планира да марка доњег веша крене у модернијем смјеру.

Самим тиме, анђели ће бити замијењени амбасадорима који ће прије свега требати унијети позитивност и промјене.

Фокус више није на физичком изгледу

Према свему наведеном, јасно је да фокус више неће бити на физичком изгледу.

Ти амбасадори ће формирати “ВЦ Колектив” који ће описивати све већу групу успјешних жена које дијеле заједничку страст да воде позитивне промјене.

Планира се покретање и низ нових хуманитарних партнерстава, пише Бусинесс Инсидер.


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.