ПРОЦУРИЛЕ УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ: Капитен хрватске репрезентације добио ужасавајуће поруке, пријете му клањем и вјешањем

Два дана прије првог наступа Ватрених на СП Лука Модрић се нашао на удару.

Net.hr / 14. јун 2018

 Откако је промијенио исказ на суђењу Здравку Мамићу, због чега је оптужен за клевету, капетан хрватске ногометне репрезентације Лука Модрић изгубио је подршку дијела навијача. Редовито се због тога налази на удару истих. Од статуса миљеника постао је тако омражена фигура хрватског ногомета.

 

Увредљиви графити на његов, али и рачун Дејана Ловрена. Мамића и ХНС-а све су чешћа појава диљем Хрватске. Међутим, постоји граница за све, али неки су је по фотографијама које су освануле на интернету сада прешли.

 

Стравичне поруке

 

Наиме, на Инстаграм профилу под називом Балкански навијачи објављене су застрашујуће фотографије непознатог аутора. На једној од њих нетко држи нож на ‘Модрићеву’ врату, док је на другој капетан објешен.

altalt

 

У сриједу је поред Шибеника освануо велики транспарент на којем су прекрижена међу осталим имена Луке Модрића и Дејана Ловрена.

 

‘Контра мраку, контра сили – све изгубили дабогда’, стајало је на транспаренту, који није скривао незадовољство са руководећом гарнитуром хрватског ногомета, али и са појединим играчима.

 

alt


Бука препорука

Регион

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.