Снимила тучу у Фудбалском савезу, а сад је МУП РС кажњава

Полицијски службеници Полицијске управе Бања Лука, 14.10.2019. године, поднијели су извјештај Окружном јавном тужилаштву Бања Лука, против лица Ј.Г. из Козарске Дубице, због сумње да је извршило кривично дјело „Неовлаштено фотографисање“.

BUKA / 15. октобар 2019

Ова особа се сумњичи да је 20. септембра у просторијама Савеза спортског удружења Републике Српске, уз помоћ свог мобилног телефона, сачинила снимак просторије, као и присутних, без њихове сагласности, а затим омогућила да снимак путем средстава јавног информисања виде и друге особе, саопштено је из МУП-а РС.

Подсјећамо како се недавно у службеним просторијама Фудбалског савеза РС догодио инцидент када је Новак Дамјановић, члан Скупштине Подручног фудбалског савеза Бањалука и предсједник ФК БСК, физички насрнуо на генералног секретара ФСРС Горана Ћејића, упућујући му и вербалне пријетње.


ФС РС саопштио је да се Дамјановић “издигао изнад законских прописа, јер није поштовао одлуку о кажњавању па је песницама насрнуо на генералног секретара правећи фудбалски скандал у Бањалуци”.

"Бруталан физички напад на Горана Ћејића је и напад на Фудбалски савез РС. Насилнику и силеджији Новаку Дамјановићу поред кривичног дјела слиједи и најтежа санкција искључење из Фудбалског савеза Републике Српске.Фудбалски савез позива медије да осуде боксера силеджију. Они који шуте", штите насилника, саопштено је из ФС РС.

 

 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.