Свечано отворена нова пословница АСА Осигурања у Брчком

Нова пословница АСА Осигурања, укупно 63. у Босни и Херцеговини, уз пригодан програм отворена је данас у Брчком.

PR / 27. јун 2019

 

Отворењу пословнице су, поред запослених Друштва, присуствовали партнери, клијенти и пријатељи АСА Осигурања из Брчког и регије.

Овом приликом уручена је и донација за УГ „Трка за живот“ из Брчког. Ова организација ради на скупљању средстава за тешко болесна лица са посебним фокусом на дјецу и омладину којима је потребно лијечење у земљи и иностранству. АСА Осигурање је препознало њихов рад и исти одлучило подржати.

 

 

Раст домаће осигуравајуће куће, АСА Осигурања, у протеклим годинама је послужио као стабилна основа за ширење пословне мреже Друштва те у наредном периоду, што су нам потврдили из ове компаније, можемо очекивати и нове инвестиције у градовима у Босни и Херцеговини.

„Брчко је један од градова у којима до сада нисмо имали Филијалу али сада, са овим отворењем можемо рећи да је прича заокружена и да покривамо комплетну територију Босне и Херцеговине. Ипак, не мислимо стати на овоме те поред пословнице Брчко до краја године планирамо отворење још неколико пословница АСА Осигурања и техничких прегледа. Циљ нам је да приступ нашим услугама учинимо што једноставнијим нашим клијентима и да максимизирамо њихово задовољство приликом посјете свим нашим пословницама.“, истакао је Предсједник Управе Друштва Феђа Моранкић.

 

Сједиште Филијале Брчко се налази у улици Коначко брдо, на броју 22 и радно вријеме пословнице је радним даном од 08:00 до 16:00, и суботом од 9:00-13:00.

Из АСА Осигурања поручују: „Добро нам дошли!“

 

 


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.