ВИСОКО ПОДИГНУТА ЛЕТВИЦА НАВИЈАЧКОГ ЛУДИЛА: Мислили сте да је навијач који баца кауч кроз прозор врх?! Погледајте ово… (ВИДЕО)

Има навијача који утакмице хрватске репрезентације доживљавају емотивније...

Net.hr / 10. јул 2018

 Призори навијачког славља након утакмица ‘ватрених’ на Свјетском првенству, а нарочито након суботње побједе над Русијом у четвртфиналу, већ се пословично описују фразом “навијачко лудило”. Дакако, у позитивном смислу. Прекомјерна радост, срећа и одушевљење на сваком кораку никоме се не могу замјерити.

 

Наравно, има и навијача који утакмице хрватске репрезентације доживљавају емотивније, на својеврсној вишој разини навијачког лудила којему би се у неким случајевима слободно могао макнути придјев “навијачки”. 

 

Видјели смо, рецимо, навијача који је побједу након инфарктног извођења казнених удараца и пласмана Хрватске у полуфинале  прославио бацањем кауча кроз прозор.

 

Фацебооком се незаустављиво шири и снимка једне хрватске навијачице која је увелике надмашила све досад виђено.

 

Госпођа је, наиме, стојећи пред телевизором на почетку пријеноса из Сочија, док је свирана хрватска химна и камера снимала наше играче, једног по једног - од Перишића до Модрића - хитрим покретима руком крстила на екрану!

 

 

Морамо признати да је тиме јако, можда и недостижно високо подигла летвицу навијачког фанатизма.

 


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.