Желиш радити на крузеру: Ово је твоја прилика, прочитај детаље за пријаву!

Маштате о раду на крузеру? Прочитајте како се можете пријавити на више радних позиција.

Maja Isović Dobrijević / 20. јануар 2017

Уколико желите радити на крузеру ово је пословна прилика само за вас. Агенција Коузон недавно је успјешно завршила интервју са компанијом Викинг, а у Бањалуци убрзо ће бити одржан интервју са компанијом МСЦ! "Уколико говорите енглески и њемачки језик, имате 19-35 година, а желите да градите инострану каријеру у овој одличној италијанској компанији, ово је прилика за вас! Босна и Херцеговина је постала озбиљна дестинација круз компанија за проналажење кандидата за рад у угоститељству. То доказују интервјуи са три велике круз компаније, са компанијом Викинг, са компанијом МСЦ, и најављени интервју са компанијом НЦЛ који ће се такође одржати у Бањој Луци у марту", рекли су из Агенције Коузон. О КОМПАНИЈИ Компанија МСЦ је основана давне 1970. године, и највећа је круз компанија која је у приватном посједу породице Апонте. До 1988., имали су само теретне крузере за превоз робе, када су купили први туристички крузери. Тренутно имају 12 луксузних крузера, и још три која ће почети да плове у наредне двије године. Нјихови крузери плове Медитераном, Средњом Америком те Јужном Африком. ОТВОРЕНЕ ПОЗИЦИЈЕ

 

Фото: Илустрација

Отворене позиције на које можете да се пријавите за овај интервју су: Све позиције у ресторану Све позиције у бару Гуест сервицес Гифт Схоп Хоусекеепинг И још много других!

За све кандидате који прођу интервју, компанија МСЦ организује обуку у трајању од 5 дана, гдје ће свим кандидатима бити обезбјеђен смјештај и храна. КАКО СЕ ПРИЈАВИТИ Пријава за треба да се састоји од ЦВ-ја на енглеском језику, у којем је детаљно описано радно искуство кандидата. "Након пријема ЦВ-ја, бићете позвани на информативну презентацију о животу и раду на крузерима, гдје ће бити речено све о круз компанијама са којима Коузон сарађује, позицијама на које се могуће пријавити, платама, процедури, трошковима документације након добијања запослења, те ће бити одговорено на сва питања присутних. Пријава важи за све компаније са којима Коузон сарађује, МСЦ, Викинг и НЦЛ", рекао је Дарио Станковић, из Агенције Коузон. Сљедећа презентација ће бити одржана 27. јануара у Бањалуци, и 26. јануара у Сарајеву. За више информација о презентацијама, контактирајте емаил адресу бих@коузон.цом.мк ДРУГИ ПРОГРАМИ Ново у Коузону је запошљавање доктора и медицинских сестара на круз компанији Роал Цариббеан.

 

Фото: Илустрација

 

 

Везани текстови:

 

Студираш, а желиш радити у Америци - Ово је твоја прилика!

Марио Лукајић са брода: Не могу пристати на половичне компромисе јаранског полуживота у БиХ

 

 

 

 

 

 

 


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.