Желите радити на крузеру: Ово је ваша прилика, прочитајте детаље за пријаву!

Маштате о раду на крузеру? Прочитајте како се можете пријавити на више радних позиција.

Maja Isović Dobrijević / 30. јун 2016

Агенција Коузон у сарадњи са МСЦ Цруисес организује велики интервју од 17. до 23. Јула у Београду!

"Уколико и ви желите да будете дио ове велике поморске компаније која броји 16. 300 запослених, пријавите се још данас", кажу оз ове компаније.

Услови за пријаву за овај интервју су познавање енглеског и њемачког језика, те старосна граница 19-35 година. Кандидати који не познају њемачки језик такође се могу пријавити, те ће имати организоване часове њемачког језика чије трошкове сноси Агенција Коузон.

Отворене позиције на које можете да се пријавите за овај интервју су:

Све позиције у ресторану

Све позиције у бару

оутх Стафф

Данце Инструцтор

Адулт Аниматор

Фотографи

Хоусекеепинг

И још много других!

За све кандидате који прођу интервју, компанија МСЦ организује обуку, гдје ће свим кандидатима бити обезбјеђен смјештај и храна.

ИСКУСТВО МИЛИЈАНА ВУЈЕВИЋА

Доносимо вам искуство Миљана Вујевића, који већ неко вријеме ради за компанију МСЦ Цруисес.

„Зашто волим МСЦ: Одговор је једноставан, МСЦ посада цре и стафф су моја друга породица, сви су насмијани и спремни да ти помогну у свим ситуацијама биле да су тешке или добре. Срби, Босанци, Македонци, Хрвати, Индонезани, Индијци, Италиани и сви остали могу се наћи на свим бродовима МСЦ-а, сви смо ми једна велика породица. Могућности су неограничене, ако знате свој посао, небо вам је граница. Коузон агенција је та која ми је омогућила ово незаборавно искуство, могућност да унаприједим своје вјештине, обогатим животно искуство, а при томе да зарадим паре које кући није могуће зарадити. Свима желим да се што прије укрцају на МСЦ бродове и од срца им желим мирно море.
Добро дошли будући поморци!”

 

ВЕЛИКИ ИНТЕРВЈУ Коузон Миддле Еаст Емпломент доноси сјајне вијести за све оне који желе да раде у градовима као што су Доха, Дубаи, Абу Дхаби, Куаит… За све који желе сигуран посао и авантуру, Агенција Коузон у сарадњи са компанијом УЦЦ Аура (аура-ретаил.цом) која има сједиште у Дохи, 07. јула организује велики интервју у Београду. Тражене позиције у овој компанији су: Хостесс Конобар Бартендер Цасхиер Рецепција Координатор догађаја Још много, много других! "Велик број интервјуа са компанијама са Блиског Истока је најављено у предстојећем периоду. Ово је баш васа прилика да остварите своје снове", кажу из ове компаније. Агенцију Коузон можете да контактирате на емаил бих@коузон.цом.мк, телефон 066 53 30 30066 53 30 30 или Фејсбук страницу , а канцеларију можете пронаћи на адреси Ивана Фрање Јукића 11 (Тржни Центар Видовић), Бањалука.

 

 

 


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.