Idris Elba modom kreće u borbu protiv nasilja (FOTO)

U saradnji s Fatboy Slimom

BUKA portal / 10. Juli 2019

Foto: Instagram

 

Idris Elba je odlučio dodati poziciju modnog dizajnera u svoj već poveći portfolio. Gradeći uspjeh lansiranja njegove marke 2HR Set u Velikoj Britaniji, dobitnik Zlatnog globusa, redatelj, producent i glazbenik, službeno je predstavio svoju kolekciju odjeće. Ime uniseks linije inspirirano je njegovim zanimanjem za glazbu i DJ kulturu. Usavršavao je taj talent dok je odrastao u londonskom East Endu. U izjavi Elba je otkrio kako je ideju dobio tijekom pauze između DJ setova.

Kao odgovor na nacionalnu krizu kriminala povezanog s napadima nožem u Velikoj Britaniji, Elba i njegov tim razvili su odjeću s natpisom “Ne ubodite svoju budućnost”. Svi prihodi od kampanje ići će u korist organizacije aktivista Farona Alexa Paula. Britanski aktivist i njegovi pristaše na ulicama skupljaju noževe. Nakon što je Faron Alex Paul 18 puta izboden nožem, krenuo je u kampanju kako bi spriječio zločine povezane s napadima hladnim i vatrenim oružjem.

Kolekcija se sastoji od dukseva, majica s dugim i kratkim rukavima i drugih osnovnih komada. Tu su i mnogi stilovi inspirirani suradnjom s britanskim DJ-om, glazbenikom i producentom Fatboy Slimom. Maloprodajne cijene kreću se od 49 dolara za majicu do 86,50 dolara. Najnovija kolekcija 2HR seta bit će objavljena u dvije capsule kolekcije za muškarce, žene i djecu. Prva kolekcija će predstaviti brend, a u drugima će surađivati s brendovima, glazbenicima, umjetnicima i fotografima koji su inspirirali Elbu, piše Elle.

 


Buka preporuka

Tema

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.