Predsjednik UEFA-e se orbušio na Thompsona, za poznatog DJ-a rekao da je budala

Slovenac se obrušio na poznatog DJ-a, a rekao je i što misli o Thompsonu

BUKA portal / 07. Decembar 2018

Aleksander Čeferin, predsjednik UEFA-e žestoko se obrušio na DJ-a Martina Solveiga gostujući na fakultetu društvenih znanosti u Ljubljani. “Taj čovjek je budala i ne bi trebao više voditi ovakve ceremonije”, rekao je Slovenac.

 

Francuski DJ došao je na los glas u javnosti zato što je za vrijeme dodjele Zlatne lopte France Footballa u Parizu upitao je Adu Hegerberg, prvu žensku dobitnicu Zlatne lopte u istoriji, hoće li twerkati na pozornici.

 

Ona mu je kratko odgovorila “ne”, a Solveig se kasnije javno ispričao. Komentirao je Čeferin i situaciju oko Slovenske reprezentacije koja je nedavno ponovno na svoje čelo dovela Matjaža Keka, bivšeg trenera Rijeke.

 

 

 

Misli da je Kek dobar izbor

 

 

“Kek je dobar izbor, a mi imamo sasvim dobru momčad. Igračima nedostaje malo više osjećaja pripadnosti. Nedostaje nam ponos igranja za reprezentaciju. Pogledajte kod Hrvatske Luku Modrića i Marija Mandžukića. Oni su ponosni što igraju za reprezentaciju”, rekao je Čeferin.

 

Upitan što misli o Marku Perkoviću Thompsonu koji je pjevao hrvatskim reprezentativcima za vrijeme dočeka u Zagrebu, kaže: “Taj patriotizam Hrvate vodi do uspjeha, no tu se miješa patriotizam s nacionalizmom što je velika pogreška.”


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.