Akacija MUP-s RS: Policija hapsi dilere

Aktivnosti se sprovode pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, a po naredbama Osnovnog suda u Banja Luci.

BUKA portal / 17. Januar 2020

Foto: BUKA

 

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, 16.01.2020. godine preduzimanjem operativnih mjera i radnji identifikovali su i slobode lišili dva lica inicijala V.Ž. i A.N zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga“. U toku je kriminalistička obrada nad navedenim licima.

Naime, kod lica V.Ž. je pronađeno i oduzeto oko 582,66 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuanu“. Izvršen je pretres na dvije lokacije na području Grada Banja Luka, koje koriste osumnjičena lica, te je to prilikom pronađeno oko 20,26 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuanu“, određena količina novca, 25 komada kapsula smeđe boje, koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu „Ekstazi“, kao i drugi predmeti koji potiči iz krivičnog djela.

U okviru ovih aktivnosti slobode su lišena i lica inicijala M.S. i N.L.

Aktivnosti se sprovode pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, a po naredbama Osnovnog suda u Banja Luci.

U toku aktivnosti policijski službenici Policijske uprave Banja Luka u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet i Policijskom upravom Doboj, na području Grada Doboja, lišili su slobode lica inicijala N.V., M.V. i S.M. zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Izvršen je pretres na tri lokacije na području Grada Doboja, koje koriste osumnjičena lica kojom prilikom je pronađena određena količina opojne droge, digitalna vaga, određena količina novca, te drugi predmeti koji potiču iz krivičnog djela

Određene aktivnosti u okviru rada na ovom predmetu su i dalje u toku.

 

 

 


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.