Banjaluka uz Borka: Prikupljanje sredstava za liječenje Slobodana Kesića

Slobodan Kesić vodi životnu bitku, poznatiji kao Borko Maskota na utakmicama Banjalučana. Humanitarni meč za Slobu održaće se u četvrtak 10.06.2021 u dvorani Borik u 19h časova.

BUKA portal / 03. Juni 2021

"Zaštitni znak Borca i naša najveća podrška Slobodan Kesić izgubio je vid zbog pogoršanja zdravlja i akutnog slepila. Ujedinićemo cijeli grad da skupimo sredstva za terapiju i liječenje i pokažemo da ga volimo koliko voli Borac i Banjaluku. Vidjeće naš Borko koliko ovakav čovjek znaci ovom gradu, pokrećemo humanitarni broj, otvoriti bankovni račun i organizovati humanitarnu utakmicu za našeg druga i brata koji nas je zadužio. Podijelite ovu objavu da se svi ujedinimo za našu Borku!!! Borko ti si Borac i dobićeš i ovaj meč, saopštili su iz redova Banjalučana.

– Moramo da ujedinimo čitav grad, Republiku Srpsku, Bosnu i Hercegovinu, ali i cijeli svijet, sve dobre ljude da pronađemo sredstva za liječenje i terapiju. Godinama si bio uz nas, sada svi moramo biti uz tebe da pobijediš u svojoj utakmici – saopštili su iz RK Borac mtel.

Uskoro će biti pokrenuta i humanitarna akcija za pomoć Slobodanu Kesiću, koga znaju mnogi Banjalučani, a koji su sa nevjericom primili vijest da je Kesić izgubio vid

 

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.