Beogradski maraton i RMC Banjaluka polumaraton potpisali Memorandum o saradnji

Direktori Beogradskog maratona i RMC Banjaluka polumaratona Dejan Nikolić i Goran Ćorić potpisali su u Beogradu sporazum o saradnji i partnerskom djelovanju.

BUKA portal / 01. Mart 2019

 

Ovim sporazumom Beogradski maraton i RMC Banjaluka polumaraton i zvanično su postale partnerske trke koje će ubuduće raditi na realizaciji zajedničkih ciljeva kada je u pitanju rekreativni sport, odnosno razvoj trkačkog pokreta u regionu.

Sporazum podrazumijeva saradnju i pružanje uzajamne podrške prilikom organizacije 32. Beogradskog maratona i drugog “Vivia Run&More Weekend” festivala čiji centralni događaj je RMC Banjaluka polumaraton, te  zajedničke promocije u cilju unaprijeđenja sportskog života u Banjaluci, Beogradu i regionu i animiranje što većeg broja trkača da putuju na trke u Beogradu i Banjaluci.

I Beogradski i RMC Banjaluka polumaraton spadaju u najveće sportske događaje u regionu, koji zbog svojih vrhunskih organizacionih karakteristika, masovnosti i međunarodnog karaktera te višegodišnjeg trajanja, predstavljaju izuzetnu promociju sporta, kako vrhunskog, tako i masovnog rekreativnog, ali i najbolju promociju Banjaluke i Beograda, s obzirom na publicitet koji ti događaji imaju u domaćim i međunarodnim medijima.

 

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.