Besplatan online kurs web design-a za osobe sa invaliditetom

Osobe sa invaliditetom, često se osim teške materijalne situacije suočavaju i sa drugim problemima, a najveći su zapošljavanje, obrazovanje i nabavka ortopedskih pomagala.

BUKA portal / 07. Novembar 2019

Foto: Ilustracija

 

Prepoznavši resurs ove populacije u zanimanju nove generacije Informatička akademija InfoARS želi dati svoj doprinos. Zbog toga otpočinje s kursevima web design-a prilagođenim i za osobe sa invaliditetom i to, naravno, potpuno besplatno, koji će trajati do 31.12.2019.

Portfolio sajtovi - ključ lične promocije

Jedan od prvih koraka u razvoju blistave karijere je posjedovanje kvalitetne lične prezentacije. Na kursu polaznik može naučiti kako da napravi svoj lični "portfolio sajt", a po završetku kursa svoje znanje može iskoristiti za izradu sajtova u komercijalne svrhe. Portfolio sajtove profesionalci koriste da prezentuju svoja znanja, vještine, radove širokoj publici na internetu.

Šta polaznik može naučiti na kursu?

Na online kursu web design-a polaznik može naučiti kako da osmisli izgled web sajta, ali i to da je dizajn taj koji pomaže korisniku da lako pronađe ono što mu treba i tako zadobija njegovo povjerenje čineći sklapanje posla ili održavanje kontakta za jedan korak bližim.

Više informacija možete pronaći na linku.

 

 

 

 


Buka preporuka

Društvo

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.