Careers of the Future - sajam najboljih univerziteta za zanimanja budućnosti

Sajam će biti održan na jedinstvenoj online platformi kojoj može da se pristupi sa svih uređaja: desktop i laptop računara, tableta i mobilnih telefona, a učešće na sajmu je besplatno.

BUKA portal / 06. April 2021


Cilj sajma „Careers of the future“ je da mladi iz zemalja Zapadnog Balkana upoznaju profesije koje se traže na tržištu rada, kao i studije u inostranstvu kroz svoja potencijalna zanimanja.  Na taj način Via Academica, kompanija specijalizovana za studije u inostranstvu i akademsku i profesionalnu orijentaciju, budućim studentima želi da pruži sveobuhvatne informacije o studijskim programima i stipendijama, da im omogući uvid u karijerne mogućnosti  i da ih motiviše za akademsko usavršavanje na univerzitetima širom svijeta.
Sajam će biti održan na jedinstvenoj online platformi kojoj može da se pristupi sa svih uređaja: desktop i laptop računara, tableta i mobilnih telefona, a učešće na sajmu je besplatno.

Predavanja stručnjaka će omogućiti studentima da postavljaju pitanja, svaki univerzitet će imati svoj virtuelni štand sa najbitnijim informacijama, a u sobama za umrežavanje studenti će moći da se povežu sa posetiocima koji su zainteresovani za istu oblast studija i isto zanimanje budućnosti. 
Takođe, imaće priliku da zakažu razgovor sa predstavnicima univerziteta i da, u neformalnom razgovoru, saznaju sve što ih zanima o konkretnim programima i aplikacionim procedurama.

Učešće na sajmu potvrdili su sljedeći evropski univerziteti: 

KdG Karel de Grote University of Applied Arts and Sciences (Belgija)
, SEG Swiss Education Group (Švajcarska), IED Istituto Europeo di Design (Italija, Španija), LUISS University (Italija), LUISS Business School (Italija), IULM – International University of Language and Media (Italija), BSB Burgundy School of Business (Francuska), EU Business School (Španija, Švajcarska, Njemačka), Jacobs University Bremen (Njemačka), ACT American College of Thessaloniki (Grčka), Utrecht University (Holandija), 
University Cattolica del Sacro Cuore (Italija)

Više informacija o Sajmu možete pronaći na linkovima:
https://viacademica.com/careers-of-the-future-online-sajam/
https://www.facebook.com/viacademica
https://www.instagram.com/via_academica/

Ovo je prava prilika da naši učenici i studenti saznaju više o koracima ka budućem obrazovanju i profesionalnom usavršavanju.

Ispunite pasoš znanjem!


Buka preporuka

Društvo

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.