Dajana protiv Tijane na EP: Tata će jedan set navijati za sestru, drugi za mene

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije će protiv selekcije BiH započeti nastup na Evropskom prvenstvu.

BUKA portal / 19. August 2021


Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije će protiv selekcije BiH započeti nastup na Evropskom prvenstvu. Pored samog susreta ovih reprezentacija zanimljiv će biti i duel sestara - Dajane i Tijane Bošković.

Dajana je reprezentativka Bosne i Hercegovine, dok njena tri godine mlađa sestra Tijana član je selekcije Srbije i jedna od najboljih odbojkašica na svetu.

Dajana Bošković je gostujući na N1 televiziji u Sarajevu, u emisiji “Novi dan”, prokomentarisala ovaj susret, mišljenje roditelja, kao i sestrino prisustvo na drugoj strani mreže.

“Roditelji znaju kako im je, verovatno nije jednostavno. Roditelji će navijati za obe ćerke, oni su ovde i podržaće nas u areni. Nismo puno pričali o ovom susretu. Tata je govorio da će navijati jedan set za jednu, drugi za drugu ćerku. Ja se nadam pre svega dobroj utakmici i neka bolji pobedi.”, rekla je za N1 Dajana Bošković.

Do sada se nisu sastajale u reprezentativnim, ali jesu u turskom prvenstvu, gde Dajana nastupa za Kuzejboru, dok je Tijana član Ečacibaši Vitra.

Susret između Srbije i Bosne i Hercegovine igra se danas sa početkom od 17 sati.

 

(N1)


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.