Danas je veoma poseban datum i može da vam promijeni život

Današnji dan nosi posebnu energiju i značenje.

noizz.rs / 08. Oktobar 2018

 Današnji datum je za numerologe zaista poseban, jer se čita identično u spreda i otpozadi. Možda zvuči šašavo, ali simetrija brojeva je nešto što u svetu numerologije, pa i matematike, ima kosmičku vrednost, pa tako današnji dan nosi posebnu energiju i značenje.

 

Za početak, važno je naglasiti da današnji datum obeležava broj osam, koji se u numerologiji vezuje za harizmu i novac, ali i za napredak u životu, a posebno u karijeri. Međutim, nije samo osmica ono što današnji dan čini posebnim, već i palindromski oblik datuma, koji ima jako značenje. Naime, veruje se da nizovi koji imaju isto značenje čitali se unapred ili unazad imaju veze sa beskonačnošću, ali i sa novim početkom. Neko je to objasnio dosta slikovito:

 

 

Veliki horoskop za oktobar

"Posmatrajte to kao zmiju koja grize sopstveni rep. To predstavlja beskonačnost. Ali nas ujedno i podseća da se vratimo tamo gde smo počeli kako bismo mogli da idemo napred. U suštini predstavlja povratak na početak".

 

 

Drugim rečima, danas nije idealan dan za započinjanje potpuno novih stvari, ali jeste za povratak na početak nekih stvari koje ste davno započeli, pa zapostavili. To može biti neki poslovni projekat, odnos sa partnerom, dijeta, posvećenost sopstvenom fizičkom i psihičkom zdravlju ili bilo šta što vam već neko vreme stoji nad glavom, a nikako da završite s tim. Sledeći palindromski datum nam stiže tek u septembru 2019, tako da iskoristite današnji dan maksimalno.

 

Uostalom, čak i ako ne verujete u ovakvu simboliku, šta vas sprečava da danas donesete odluku da ispravite neke stvari i odradite ih kako treba? Ponedeljak je, na kraju krajeva, idealan dan za nove početke.

 

Izvor: Noizz.rs


Buka preporuka

Tema

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.