Davor Dragičević se oglasio nakon odluke o nesporovđenju istrage

Davor Dragičević, koji se godinama bori kako bi se otkrila istina o stradanju njegovog sina Davida, oslobođen je prijave koju je podnio ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač zbog navodne ugrožavanje sigurnosti.

BUKA portal / 14. Septembar 2021

Foto: BUKA

 

Dragičević je poručio da nije bilo nikakvog ugrožavanja sigurnosti, te da je sve ovo samo - loš scenario.

"Indikativno je da se tak sada oglašava tužilaštvo u Banjoj Luci o odluci o nesprovođenju istrage za ugrožavanje sigurnosti Dragana (Z)Lukača, dok Tužilaštvo u Prijedoru, koga kontroliše tužilac Mladen Mitrović, još nije donijelo takvu odluku. Valjda je svima jasno da nikakve ugroženosti (Z)Lukača nije bilo sa naše strane.

Tužilaštvo u Banjoj Luci se otvoreno stavilo u zaštitu otmičara i ubica mog sina. Sve do sada su smišljeno radili sa ciljem progona mene i grupe "Pravda za Davida", želeći silom zaustaviti naša nastojanja da mirnim i pravnim putem dođemo do pravde za Davida"rekao je Dragičević.

Napomenuo je kako je ovo "loš scenarij sa ciljem da me opet uhapse i diskredituju, što se svakodnevno potvrđuje njihovim postupcima".

"Zato i tražim hitnu i energičnu reakciju Tužilaštva BIH sa ciljem zaštite svih ljudi koji me podržavaju i hapšenje otmičara i ubica mog sina na čelu sa Draganom (Z)Lukačem i ostalim pripadnicima MUP RS koji su sudjelovali u organizovanom zločinu i ubistvu", rekao je Dragičević.

Napomenuo je, kako piše Radiosarajevo.ba,  da ga još uvijek terete za "nepostojeći državni udar nepostojeće države".

Na kraju je poručio:

"Pravda za Davida i Dženana!".


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.